1. New Cars
  2. Build

Proace VersoSHUTTLE

LWB Passenger van 5 doors
Frame 3Frame 3
Majestic Blue (KNP)

Proace Verso, LWB Passenger van 5 doors SHUTTLE

2.0L Diesel 20D3 (180 HP) 8 A/T
8 Shpejtësi Automatik (4X2)
Majestic Blue (KNP)
Dark grey fabric (43FT)
17" steel wheels with wheel caps (5-triple-spoke)
Blerja me të gatshme
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a/c0a8325e-d176-485a-9c0e-1036ba7292e1&c=3210e518-4f4d-4337-8ca8-12d19f522733