1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Verso Family
Veçoritë dhe specifikimet

LWB kombi për pasagjerë 5 dyer

Proace Verso - Family - LWB kombi për pasagjerë 5 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

1.5L Diesel 15D2 (120 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace Verso - Family - LWB kombi për pasagjerë 5 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Lartësia (mm)
  1899 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1618 mm
 • Gjerësia (mm)
  1920 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3275 mm
 • Gjatësia (mm)
  4959 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1630 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  6.4 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  169 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  69 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 BG
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  160 km/h
 • Numri i ulëseve
  8 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Sistemi Pro-Touch multimedial
 • ekran 7" multimedia
 • 8 folës
 • Lidhës Aux-in
 • Lidhës USB
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Lidhshmëri Wi-Fi
 • Transmetimi Digital Audio (DAB)
Pamja e jashtme
 • Derdhje e mbrojtjes me ngjyrën e trupit në dyert anësore
Pamja e jashtme
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Sensorë të pasëm të parkimit
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Sistemi Pre-Collision me zbulimin e këmbësorëve
 • Alarm i Daljes nga Korsia
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Kontrolli Adaptiv i Vozitjes
 • Vlerësimi i sigurisë 5-Star Euro NCAP
 • Fenerë halogjenë me multi-reflektues
 • Pastrues të fenerëve
 • Dritat e përparme të mjegullës
 • Dritat e këndeve
 • Dritat e ditës (me poç)
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i Vozitjes
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Asistencë Frenimi (BA)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (me poç)
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Monitor Panoramik
 • Sistemi Adaptiv i Dritave Para (AFS)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 6 airbag-e
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
Pamja e jashtme
 • Xham mesnatë (70%) për privatësi në dritaret e pasme
 • Rrethojë argjendi në grilën e sipërme para
 • Rrethoja argjendi në llambat e përparme të mjegullës
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Mbrojtës i pasmë me ngjyrën e trupit
 • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Antena e shkurtër
Pamja e jashtme
 • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
 • Rrota e plotë rezervë
Pamja e jashtme
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Sensori i muzgut
 • Sensor shiu
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra dere elektrike paluese
 • Kyç elektrik në largësi i derës
 • Dy dyer anësore rrëshqitëse
 • Dy dritare fikse anësore
 • Dera e pasme
 • Dritare e hapshme në derën e pasme
Interieri
 • Klimatik automatik
 • Matës shpejtësie analog
 • Matës shpejtësie shtesë digjital në ekranin e informacionit
 • Tahometër analog
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Pasqyrë për bisedë
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Linja udhëzuese dinamike në ekranin e kamerës së pasme
 • Klimatik i pasagjerëve të pasëm
 • Ajrues të pasëm të pasagjerëve
 • Mbështetëse krahu e vozitësit
 • Mbështetëse e krahut të pasagjerit para
 • Ulëse individuale e pasagjerit para
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme e ulëses së vozitësit
 • Ulëse treshe e radhës së dytë
 • Ulëse të largueshme me shinë të radhës së dytë
 • Ulëse rrëshqitëse të radhës së dytë
 • Ulëse të përkulshme të radhës së dytë
 • 1/3 : 2/3 ulëse paluese të radhës të dytë
 • Ulëse treshe e radhës së tretë
 • Ulëse të largueshme me shinë të radhës së tretë
 • Ulëse rrëshqitëse të radhës së tretë
 • Ulëse të përkulshme të radhës së tretë
 • 1/3 : 2/ 3 ulëse paluese të radhës të tretë
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Xhami i përparmë me izolim termik
 • Perde dielli manuale të pasagjerëve të radhës së dytë
 • Fshirëse e dritares së pasme
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Llamba e përparme e kabinës (me poç)
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • llamba kabine të pasagjerëve të radhës së dytë (me poç)
 • llamba personale të pasagjerëve të radhës së dytë (me poç)
 • Llamba kabine të pasagjerëve të radhës së tretë (me poç)
 • Llamba personale të pasagjerëve të radhës së tretë (me poç)
 • Llamba e bagazhit
 • Priza e përparmë 12V (2)
 • Prizë 12V e pasagjerit të radhës së dytë
 • Prizë 12V e pasagjerit të radhës së tretë
 • Kyç elektrik i derës
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
 • Ekrani para
 • Butoni i Kontrollit të Vozitjes në timon
Interieri
 • Sistem Stop & Start
Interieri
 • Raft i mbyllur në pultin e sipërm
 • Llambë e fiokës
 • Ftohës në fiokën e sipërme
 • Xhepat e derës para
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Tavolina paluese
 • Bordurë e tepisonit të dyshemesë
 • Mbulesë e fortë e karrocerisë
 • Rrjeta për mbajtje bagazhi
 • Without smart cargo

 • 3275
 • 4959
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1899
 • Numri i dyerve 5
 • Gjatësia e boshtit (mm) 3275 mm
 • Gjatësia (mm) 4959 mm
 • Gjerësia (mm) 1920 mm
 • Lartësia (mm) 1899 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1618 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 8 ulëseve

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=4db4d5dc-d4bf-4a78-9544-758e8c5cce7b&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Read timed out

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

Sistemi Pre-Collision me zbulimin e këmbësorëve
Sistemi Pre-Collision me zbulimin e këmbësorëve
<p>Sistemi iPre-Collision* me zbulimin e këmbësorëve kombinon një radar me valë milimetër me një kamerë për të zbuluar automjete të tjera në rrugën përpara. Kur zbulohet mundësia e përplasjes, vozitësi alarmohet me paralajmërime audio dhe vizuale. Aktivizohen frenat, duke zvogëluar shpejtësinë e automjetit nëse është mbi 30 km/h ose edhe duke e ndalur atë nëse makina udhëton me shpejtësi 30 km/h ose më pak. Nëse vozitësi nuk frenon me kohë, frenat angazhohen automatikisht për të parandaluar ose zbutur një përplasje. Përveç zbulimit të automjeteve, gjithashtu është i mundur zbulimi i hershëm i këmbësorëve. <br /><br /> *Emri teknik: Sistemi i Sigurisë Para-Ndeshjes </p>
Alarm i Daljes nga Korsia
Alarm i Daljes nga Korsia
<p>Duke përdorur një kamera për të zbuluar shenjat e korsisë në rrugën përpara, Alarm i Daljes nga Korsia i Toyota Safety Sense do të paralajmërojë vozitësin me paralajmërime zanore dhe vizuale nëse automjeti fillon të devijojë nga kursia pa u përdorur sinjali i kthimit me shpejtësi mbi 60km/h - pastaj vozitësi mund të ndërmarrë veprime korrigjuese.</p>
Ndihma për shenja rrugore
Ndihma për shenja rrugore
<p>Ndihma për shenjat rrugore monitoron shenjat rrugore përpara, duke shfaqur informacion të dobishëm, siç është kufiri aktual i shpejtësisë ose kufizimet e tejkalimit, me pamje të qartë në ekranin TFT me ngjyra të konsolës. Sistemi ofron edhe një paralajmërim vizual nëse nuk e respekton shenjën rrugore.</p>
Drita të gjata automatike
Drita të gjata automatike
<p>Dritat e gjata automatike janë projektuar për të optimizuar shikueshmërinë gjatë vozitjes natën për të gjithë përdoruesit e rrugës. Një aparat detekton dritat e automjeteve që po afrohen dhe trafikut përpara duke monitoruar ndriçimin rrugor. Kalon automatikisht mes dritave të gjata dhe të shkurtra për një vozitje më të sigurt gjatë natës.</p>

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=4db4d5dc-d4bf-4a78-9544-758e8c5cce7b&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Sistemet e sigurisë

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Një mori mundësish në multi-media

Me sistemin multimedia me rezolucion të lartë Pro-Touch, me navigacion të plotësuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, që paraqet qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, shkurt gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në majë të gishtave.