1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Verso Combi
Veçoritë dhe specifikimet

SWB kombi për pasagjerë 4 dyer

Proace Verso - Combi - SWB kombi për pasagjerë 4 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

1.5L Diesel 15D2 (120 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace Verso - Combi - SWB kombi për pasagjerë 4 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Lartësia (mm)
  1910 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1618 mm
 • Gjerësia (mm)
  1920 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2925 mm
 • Gjatësia (mm)
  4609 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1630 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  6.2 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  163 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  69 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 BG
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  160 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Radio
 • 4 folës
 • Lidhës USB
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Transmetimi Digital Audio (DAB)
Pamja e jashtme
 • Derdhje e mbrojtjes e zezë në dyert anësore
Pamja e jashtme
 • Vlerësimi i sigurisë 5-Star Euro NCAP
 • Fenerë halogjenë me multi-reflektues
 • Dritat e ditës (me poç)
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i Vozitjes
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Asistencë Frenimi (BA)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (me poç)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 4 airbag-e
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
Pamja e jashtme
 • Xham mesnatë (70%) për privatësi në dritaret e pasme
 • Insert argjendi në grilën e sipërme para
 • Mbrojtës i zi i përparmë
 • Mbrojtës i zi i pasëm
 • Pasqyra të zeza dere
 • Doreza të zeza dere
 • Antena e shkurtër
Pamja e jashtme
 • Rrota çeliku 16"
 • Rrota e plotë rezervë
Pamja e jashtme
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Kyç elektrik në largësi i derës
 • Një derë anësore rrëshqitëse
 • Dy dritare rrëshqitëse anësore
 • Dera e pasme
 • Dritare fikse në pjesën e pasme
Interieri
 • Klimatik manual
 • Matës shpejtësie analog
 • Matës shpejtësie shtesë digjital në ekranin e informacionit
 • Tahometër analog
 • Retrovizore manuale e ditës/natës
 • Ulëse individuale e pasagjerit para
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Ulëse treshe e radhës së dytë
 • Ulëse të përkulshme para të radhës së dytë
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Fshirëse e dritares së pasme
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Llamba e përparme e kabinës (me poç)
 • llamba kabine të pasagjerëve të radhës së dytë (me poç)
 • Llamba kabine të pasagjerëve të radhës së tretë (me poç)
 • Priza e përparmë 12V (2)
 • Prizë 12V e pasagjerit të radhës së tretë
 • Kyç elektrik i derës
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Ekran LCD për informata i bardhë bazë
 • Butoni i Kontrollit të Vozitjes në timon
Interieri
 • Sistem Stop & Start
Interieri
 • Raft i hapur në pultin e sipërm
 • Llambë e fiokës
 • Ftohës në fiokën e sipërme
 • Xhepat e derës para
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Bordurë plastike e dyshemesë
 • Without smart cargo

 • 2925
 • 4609
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1910
 • Numri i dyerve 4
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2925 mm
 • Gjatësia (mm) 4609 mm
 • Gjerësia (mm) 1920 mm
 • Lartësia (mm) 1910 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1618 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=87bb9587-9836-4985-be27-716a3d109f09&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=87bb9587-9836-4985-be27-716a3d109f09&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Sistemet e sigurisë

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Një mori mundësish në multi-media

Me sistemin multimedia me rezolucion të lartë Pro-Touch, me navigacion të plotësuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, që paraqet qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, shkurt gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në majë të gishtave.