1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Verso Family
Veçoritë dhe specifikimet

LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer

Proace Verso - Family - LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace Verso - Family - LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Lartësia (mm)
  1899 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1618 mm
 • Gjerësia (mm)
  1920 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3275 mm
 • Gjatësia (mm)
  5309 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1630 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  7.3 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  190 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  69 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 BG
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  183 km/h
 • Numri i ulëseve
  8 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Sistemi Pro-Touch multimedial
 • ekran 7" multimedia
 • 8 folës
 • Lidhës Aux-in
 • Lidhës USB
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Lidhshmëri Wi-Fi
 • Transmetimi Digital Audio (DAB)
Pamja e jashtme
 • Derdhje e mbrojtjes me ngjyrën e trupit në dyert anësore
Pamja e jashtme
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Sensorë të pasëm të parkimit
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Sistemi Pre-Collision me zbulimin e këmbësorëve
 • Alarm i Daljes nga Korsia
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Kontrolli Adaptiv i Vozitjes
 • Vlerësimi i sigurisë 5-Star Euro NCAP
 • Fenerë halogjenë me multi-reflektues
 • Pastrues të fenerëve
 • Dritat e përparme të mjegullës
 • Dritat e këndeve
 • Dritat e ditës (me poç)
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i Vozitjes
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Asistencë Frenimi (BA)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (me poç)
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Monitor Panoramik
 • Sistemi Adaptiv i Dritave Para (AFS)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 6 airbag-e
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
Pamja e jashtme
 • Xham mesnatë (70%) për privatësi në dritaret e pasme
 • Rrethojë argjendi në grilën e sipërme para
 • Rrethoja argjendi në llambat e përparme të mjegullës
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Mbrojtës i pasmë i zi dhe me ngjyrën e trupit
 • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Antena e shkurtër
Pamja e jashtme
 • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
 • Rrota e plotë rezervë
Pamja e jashtme
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Sensori i muzgut
 • Sensor shiu
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra dere elektrike paluese
 • Kyç elektrik në largësi i derës
 • Dy dyer anësore rrëshqitëse
 • Dy dritare fikse anësore
 • Dera e pasme
 • Dritare e hapshme në derën e pasme
Interieri
 • Klimatik automatik
 • Matës shpejtësie analog
 • Matës shpejtësie shtesë digjital në ekranin e informacionit
 • Tahometër analog
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Pasqyrë për bisedë
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Linja udhëzuese dinamike në ekranin e kamerës së pasme
 • Klimatik i pasagjerëve të pasëm
 • Ajrues të pasëm të pasagjerëve
 • Mbështetëse krahu e vozitësit
 • Mbështetëse e krahut të pasagjerit para
 • Ulëse individuale e pasagjerit para
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme e ulëses së vozitësit
 • Ulëse treshe e radhës së dytë
 • Ulëse të largueshme me shinë të radhës së dytë
 • Ulëse rrëshqitëse të radhës së dytë
 • Ulëse të përkulshme të radhës së dytë
 • 1/3 : 2/3 ulëse paluese të radhës të dytë
 • Ulëse treshe e radhës së tretë
 • Ulëse të largueshme me shinë të radhës së tretë
 • Ulëse rrëshqitëse të radhës së tretë
 • Ulëse të përkulshme të radhës së tretë
 • 1/3 : 2/ 3 ulëse paluese të radhës të tretë
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Xhami i përparmë me izolim termik
 • Perde dielli manuale të pasagjerëve të radhës së dytë
 • Fshirëse e dritares së pasme
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Llamba e përparme e kabinës (me poç)
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • llamba kabine të pasagjerëve të radhës së dytë (me poç)
 • llamba personale të pasagjerëve të radhës së dytë (me poç)
 • Llamba kabine të pasagjerëve të radhës së tretë (me poç)
 • Llamba personale të pasagjerëve të radhës së tretë (me poç)
 • Llamba e bagazhit
 • Priza e përparmë 12V (2)
 • Prizë 12V e pasagjerit të radhës së dytë
 • Prizë 12V e pasagjerit të radhës së tretë
 • Kyç elektrik i derës
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
 • Ekrani para
 • Butoni i Kontrollit të Vozitjes në timon
Interieri
 • Sistem Stop & Start
Interieri
 • Raft i mbyllur në pultin e sipërm
 • Llambë e fiokës
 • Ftohës në fiokën e sipërme
 • Xhepat e derës para
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Tavolina paluese
 • Bordurë e tepisonit të dyshemesë
 • Mbulesë e fortë e karrocerisë
 • Rrjeta për mbajtje bagazhi
 • Without smart cargo

 • 3275
 • 5309
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1899
 • Numri i dyerve 5
 • Gjatësia e boshtit (mm) 3275 mm
 • Gjatësia (mm) 5309 mm
 • Gjerësia (mm) 1920 mm
 • Lartësia (mm) 1899 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1618 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 8 ulëseve

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
Rrota e plotë rezervë
Rrota e plotë rezervë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=b3457807-7388-8875-a934-80b51a96a271&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

Sistemi Pre-Collision me zbulimin e këmbësorëve
Sistemi Pre-Collision me zbulimin e këmbësorëve
<p>Sistemi iPre-Collision* me zbulimin e këmbësorëve kombinon një radar me valë milimetër me një kamerë për të zbuluar automjete të tjera në rrugën përpara. Kur zbulohet mundësia e përplasjes, vozitësi alarmohet me paralajmërime audio dhe vizuale. Aktivizohen frenat, duke zvogëluar shpejtësinë e automjetit nëse është mbi 30 km/h ose edhe duke e ndalur atë nëse makina udhëton me shpejtësi 30 km/h ose më pak. Nëse vozitësi nuk frenon me kohë, frenat angazhohen automatikisht për të parandaluar ose zbutur një përplasje. Përveç zbulimit të automjeteve, gjithashtu është i mundur zbulimi i hershëm i këmbësorëve. <br /><br /> *Emri teknik: Sistemi i Sigurisë Para-Ndeshjes </p>
Alarm i Daljes nga Korsia
Alarm i Daljes nga Korsia
<p>Duke përdorur një kamera për të zbuluar shenjat e korsisë në rrugën përpara, Alarm i Daljes nga Korsia i Toyota Safety Sense do të paralajmërojë vozitësin me paralajmërime zanore dhe vizuale nëse automjeti fillon të devijojë nga kursia pa u përdorur sinjali i kthimit me shpejtësi mbi 60km/h - pastaj vozitësi mund të ndërmarrë veprime korrigjuese.</p>
Ndihma për shenja rrugore
Ndihma për shenja rrugore
<p>Ndihma për shenjat rrugore monitoron shenjat rrugore përpara, duke shfaqur informacion të dobishëm, siç është kufiri aktual i shpejtësisë ose kufizimet e tejkalimit, me pamje të qartë në ekranin TFT me ngjyra të konsolës. Sistemi ofron edhe një paralajmërim vizual nëse nuk e respekton shenjën rrugore.</p>
Drita të gjata automatike
Drita të gjata automatike
<p>Dritat e gjata automatike janë projektuar për të optimizuar shikueshmërinë gjatë vozitjes natën për të gjithë përdoruesit e rrugës. Një aparat detekton dritat e automjeteve që po afrohen dhe trafikut përpara duke monitoruar ndriçimin rrugor. Kalon automatikisht mes dritave të gjata dhe të shkurtra për një vozitje më të sigurt gjatë natës.</p>

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=b3457807-7388-8875-a934-80b51a96a271&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Sistemet e sigurisë

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Një mori mundësish në multi-media

Me sistemin multimedia me rezolucion të lartë Pro-Touch, me navigacion të plotësuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, që paraqet qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, shkurt gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në majë të gishtave.