1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Verso Vip
Veçoritë dhe specifikimet

LWB kombi për pasagjerë 5 dyer

Proace Verso - Vip - LWB kombi për pasagjerë 5 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace Verso - Vip - LWB kombi për pasagjerë 5 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Lartësia (mm)
  1899 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1618 mm
 • Gjerësia (mm)
  1920 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3275 mm
 • Gjatësia (mm)
  4959 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1630 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  7.3 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  190 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  69 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 BG
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  183 km/h
 • Numri i ulëseve
  6 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Sistemi i navigimit
 • Sistemi Pro-Touch multimedial
 • ekran 7" multimedia
 • 9 folës
 • Sistem zërimi premium surround
 • Lidhës Aux-in
 • Lidhës USB
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Lidhshmëri Wi-Fi
 • Njohje zanore
 • Transmetimi Digital Audio (DAB)
Pamja e jashtme
 • Derdhje e mbrojtjes me ngjyrën e trupit në dyert anësore
Pamja e jashtme
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Sensorë të pasëm të parkimit
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Sistemi Pre-Collision me zbulimin e këmbësorëve
 • Alarm i Daljes nga Korsia
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Kontrolli Adaptiv i Vozitjes
 • Vlerësimi i sigurisë 5-Star Euro NCAP
 • Fenerë me Shkarkim me Densitet të Lartë (HID)
 • Pastrues të fenerëve
 • Dritat e përparme të mjegullës
 • Dritat e këndeve
 • Dritat e ditës (tip LED)
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kujtesa në kufizuesin e shpejtësisë
 • Kontrolli i Vozitjes
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Asistencë Frenimi (BA)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (me poç)
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Monitor Panoramik
 • Sistemi Adaptiv i Dritave Para (AFS)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 6 airbag-e
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
Pamja e jashtme
 • Xham limuzine (90%) për privatësi në dritaret e pasme
 • Rrethojë argjendi në grilën e sipërme para
 • Rrethoja argjendi në llambat e përparme të mjegullës
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Mbrojtës i pasmë me ngjyrën e trupit
 • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Insert i kromuar në dorezat e derës
 • Antena e shkurtër
Pamja e jashtme
 • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
 • Rrota e plotë rezervë
Pamja e jashtme
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Sensori i muzgut
 • Sensor shiu
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra dere elektrike paluese
 • Kyç elektrik në largësi i derës
 • Dy dyer anësore rrëshqitëse
 • Dyer elektrike me rrëshqitje
 • Dyert anësore me aktivizim me shkelm
 • Dy dritare fikse anësore
 • Dera e pasme
 • Dritare e hapshme në derën e pasme
Interieri
 • Klimatik automatik
 • Ndezje me buton
 • Matës shpejtësie analog
 • Matës shpejtësie shtesë digjital në ekranin e informacionit
 • Tahometër analog
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Linja udhëzuese dinamike në ekranin e kamerës së pasme
 • Klimatik i pasagjerëve të pasëm
 • Ajrues të pasëm të pasagjerëve
 • Mbështetëse krahu e vozitësit
 • Mbështetëse e krahut të pasagjerit para
 • Ulëse individuale e pasagjerit para
 • Ulëse e vozitësit me zhvendosje elektrike
 • Ulëse e pasagjerit para me zhvendosje elektrike
 • Ulëse e vozitësit me ulje elektrike
 • Ulëse elektrike e rregullueshme e pasagjerit para
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Ulëse e pasagjerit të përparmë me lartësi të rregullueshme
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme e ulëses së vozitësit
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme e ulëses së pasagjerit para
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Funksioni masazh në ulëset e përparme
 • Ulëse të ndara të radhës së dytë (2)
 • Ulëse të largueshme me shinë të radhës së dytë
 • Ulëse rrëshqitëse të radhës së dytë
 • Ulëse të përkulshme të radhës së dytë
 • Ulëse paluese individuale të radhës së dytë
 • Ulëse të ndara të radhës së tretë (2)
 • Ulëse të largueshme me shinë të radhës së tretë
 • Ulëse rrëshqitëse të radhës së tretë
 • Ulëse të përkulshme të radhës së tretë
 • Ulëse paluese individuale të radhës së tretë
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Xhami i përparmë me izolim termik
 • Perde dielli manuale të pasagjerëve të radhës së dytë
 • Fshirëse e dritares së pasme
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Llamba e përparme e kabinës (me LED)
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me LED)
 • llamba kabine të pasagjerëve të radhës së dytë (me LED)
 • llamba personale të pasagjerëve të radhës së dytë (me LED)
 • llamba kabine të pasagjerëve të radhës së tretë (me LED)
 • Llamba personale të pasagjerëve të radhës së tretë (me LED)
 • Llamba e bagazhit
 • Priza e përparmë 12V (2)
 • Prizë 12V e pasagjerit të radhës së dytë
 • Prizë 220V e pasagjerit të radhës së dytë
 • Prizë 12V e pasagjerit të radhës së tretë
 • Kyç elektrik i derës
 • Bllokimi elektrik i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
 • Ekrani para
 • Butoni i Kontrollit të Vozitjes në timon
Interieri
 • Sistem Stop & Start
 • Ngrohës i djegies së karburantit
 • Programe për ngrohësin e ndezjes së karburantit
 • Ngrohës me telekomandë për djegie të karburantit
Interieri
 • Raft i mbyllur në pultin e sipërm
 • Llambë e fiokës
 • Ftohës në fiokën e sipërme
 • Xhepat e derës para
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Tavolina paluese
 • Bordurë e tepisonit të dyshemesë
 • Tavolinë mbi shina e pasagjerëve prapa
 • Rrjeta për mbajtje bagazhi
 • Without smart cargo

 • 3275
 • 4959
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1899
 • Numri i dyerve 5
 • Gjatësia e boshtit (mm) 3275 mm
 • Gjatësia (mm) 4959 mm
 • Gjerësia (mm) 1920 mm
 • Lartësia (mm) 1899 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1618 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 6 ulëseve

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
Rrota e plotë rezervë
Rrota e plotë rezervë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=c055132f-20d5-8875-93e8-3a54bb5a8a6c&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=c055132f-20d5-8875-93e8-3a54bb5a8a6c&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Read timed out

Sistemet e sigurisë

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Një mori mundësish në multi-media

Me sistemin multimedia me rezolucion të lartë Pro-Touch, me navigacion të plotësuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, që paraqet qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, shkurt gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në majë të gishtave.