1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Verso Combi
Veçoritë dhe specifikimet

LWB kombi për pasagjerë 4 dyer

Proace Verso - Combi - LWB kombi për pasagjerë 4 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

1.5L Diesel 15D2 (120 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace Verso - Combi - LWB kombi për pasagjerë 4 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Lartësia (mm)
  1899 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1618 mm
 • Gjerësia (mm)
  1920 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3275 mm
 • Gjatësia (mm)
  4959 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1630 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  6.4 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  167 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  69 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 BG
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  160 km/h
 • Numri i ulëseve
  9 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Radio
 • 4 folës
 • Lidhës USB
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Transmetimi Digital Audio (DAB)
Pamja e jashtme
 • Derdhje e mbrojtjes e zezë në dyert anësore
Pamja e jashtme
 • Vlerësimi i sigurisë 5-Star Euro NCAP
 • Fenerë halogjenë me multi-reflektues
 • Dritat e ditës (me poç)
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i Vozitjes
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Asistencë Frenimi (BA)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (me poç)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 4 airbag-e
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
Pamja e jashtme
 • Xham mesnatë (70%) për privatësi në dritaret e pasme
 • Insert argjendi në grilën e sipërme para
 • Mbrojtës i zi i përparmë
 • Mbrojtës i zi i pasëm
 • Pasqyra të zeza dere
 • Doreza të zeza dere
 • Antena e shkurtër
Pamja e jashtme
 • Rrota çeliku 16"
 • Rrota e plotë rezervë
Pamja e jashtme
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Kyç elektrik në largësi i derës
 • Një derë anësore rrëshqitëse
 • Dy dritare rrëshqitëse anësore
 • Dera e pasme
 • Dritare fikse në pjesën e pasme
Interieri
 • Klimatik manual
 • Matës shpejtësie analog
 • Matës shpejtësie shtesë digjital në ekranin e informacionit
 • Tahometër analog
 • Retrovizore manuale e ditës/natës
 • Mbështetëse krahu e vozitësit
 • Ulëse dyshe e pasagjerëve para
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Ulëse treshe e radhës së dytë
 • Ulëse të përkulshme para të radhës së dytë
 • Ulëse treshe e radhës së tretë
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Fshirëse e dritares së pasme
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Llamba e përparme e kabinës (me poç)
 • llamba kabine të pasagjerëve të radhës së dytë (me poç)
 • Llamba kabine të pasagjerëve të radhës së tretë (me poç)
 • Priza e përparmë 12V (2)
 • Prizë 12V e pasagjerit të radhës së tretë
 • Kyç elektrik i derës
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Ekran LCD për informata i bardhë bazë
 • Butoni i Kontrollit të Vozitjes në timon
 • Ulëse të përkulshme para të radhës së tretë
Interieri
 • Sistem Stop & Start
Interieri
 • Raft nën ulësen e pasagjerit para
 • Raft i hapur në pultin e sipërm
 • Llambë e fiokës
 • Ftohës në fiokën e sipërme
 • Xhepat e derës para
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Bordurë plastike e dyshemesë
 • Without smart cargo

 • 3275
 • 4959
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1899
 • Numri i dyerve 4
 • Gjatësia e boshtit (mm) 3275 mm
 • Gjatësia (mm) 4959 mm
 • Gjerësia (mm) 1920 mm
 • Lartësia (mm) 1899 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1618 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 9 ulëseve

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Rrota çeliku 16"
Rrota e plotë rezervë
Rrota e plotë rezervë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=f16ae46d-70ac-481b-b14c-17e4ec673215&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=f16ae46d-70ac-481b-b14c-17e4ec673215&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Sistemet e sigurisë

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Një mori mundësish në multi-media

Me sistemin multimedia me rezolucion të lartë Pro-Touch, me navigacion të plotësuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, që paraqet qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, shkurt gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në majë të gishtave.