1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Proace Verso FAMILY
Veçoritë dhe specifikimet

LWB Passenger van 5 doors

Proace Verso - FAMILY - LWB Passenger van 5 doors
Majestic Blue (KNP)

Motor

2.0L Diesel 20D2 (150 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Proace Verso - FAMILY - LWB Passenger van 5 doors

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3275 mm
 • Gjatësia (mm)
  4959 mm
 • Gjerësia (mm)
  1920 mm
 • Lartësia (mm)
  1899 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1618 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  7 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  185 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  69 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 ap
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  185 km/h
 • Numri i ulëseve
  8 ulëseve

ProaceVerso - FAMILY - LWB Passenger van 5 doors
 • 3275
 • 4959
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1899

 • ProaceVerso - FAMILY - LWB Passenger van 5 doors
 • ProaceVerso - FAMILY - LWB Passenger van 5 doors
 • ProaceVerso - FAMILY - LWB Passenger van 5 doors

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=059fe92b-bbb6-4380-b2f2-cc4f97467944&carColourId=3210e518-4f4d-4337-8ca8-12d19f522733

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=059fe92b-bbb6-4380-b2f2-cc4f97467944&carColourId=3210e518-4f4d-4337-8ca8-12d19f522733

Sistemet e sigurisë

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Një mori mundësish në multi-media

Me sistemin multimedia me rezolucion të lartë Pro-Touch, me navigacion të plotësuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, që paraqet qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, shkurt gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në majë të gishtave.