1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Proace Verso SHUTTLE

SWB Passenger van 4 doors

Proace Verso - SHUTTLE - SWB Passenger van 4 doors
2.0L Diesel 20D2 (150 HP)
STANDARDE 10 VJEQARE
Proace Verso - SHUTTLE - SWB Passenger van 4 doors
Majestic Blue (KNP)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out

 • Numri i dyerve
  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2925 mm
 • Gjatësia (mm)
  4609 mm
 • Gjerësia (mm)
  1920 mm
 • Lartësia (mm)
  1910 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1618 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  6.9 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  180 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  69 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 ap
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  185 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

ProaceVerso - SHUTTLE - SWB Passenger van 4 doors
 • 2925
 • 4609
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1910

 • ProaceVerso - SHUTTLE - SWB Passenger van 4 doors
 • ProaceVerso - SHUTTLE - SWB Passenger van 4 doors
 • ProaceVerso - SHUTTLE - SWB Passenger van 4 doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=9ee8926b-d638-4285-a1d0-fba444146a08&carColourId=3210e518-4f4d-4337-8ca8-12d19f522733

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a&carId=9ee8926b-d638-4285-a1d0-fba444146a08&carColourId=3210e518-4f4d-4337-8ca8-12d19f522733

Sistemet e sigurisë

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Një mori mundësish në multi-media

Me sistemin multimedia me rezolucion të lartë Pro-Touch, me navigacion të plotësuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, që paraqet qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, shkurt gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në majë të gishtave.