1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Verso Combi
Çmimet dhe kostoja

SWB kombi për pasagjerë 4 dyer

Proace Verso - Combi - SWB kombi për pasagjerë 4 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

1.5L Diesel 15D- (100 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace Verso - Combi - SWB kombi për pasagjerë 4 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq