1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Verso Family
Çmimet dhe kostoja

LWB kombi për pasagjerë 5 dyer

E bardhë arktike (EWP)

Nga

38500.0

Motor

2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out