1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Verso Family
Çmimet dhe kostoja

LWB kombi për pasagjerë 5 dyer

Proace Verso - Family - LWB kombi për pasagjerë 5 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

1.5L Diesel 15D2 (120 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace Verso - Family - LWB kombi për pasagjerë 5 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq