1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Verso Combi
Çmimet dhe kostoja

LWB+ kombi për pasagjerë 4 dyer

Proace Verso - Combi - LWB+ kombi për pasagjerë 4 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

1.5L Diesel 15D2 (120 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace Verso - Combi - LWB+ kombi për pasagjerë 4 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq