1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Proace Verso SHUTTLE

LWB Passenger van 4 doors

Proace Verso - SHUTTLE - LWB Passenger van 4 doors
2.0L Diesel 20D2 (150 HP)
STANDARDE 10 VJEQARE
Proace Verso - SHUTTLE - LWB Passenger van 4 doors
Majestic Blue (KNP)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq