1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Proace Verso FAMILY
Çmimet dhe kostoja

SWB Passenger van 5 doors

Proace Verso - FAMILY - SWB Passenger van 5 doors
Majestic Blue (KNP)

Motor

2.0L Diesel 20D2 (150 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Proace Verso - FAMILY - SWB Passenger van 5 doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq