1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Proace Verso COMBI
Çmimet dhe kostoja

LWB Passenger van 4 doors

Proace Verso - COMBI - LWB Passenger van 4 doors
Majestic Blue (KNP)

Motor

2.0L Diesel 20D2 (150 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Proace Verso - COMBI - LWB Passenger van 4 doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq