1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Proace Comfort
Veçoritë dhe specifikimet

LWB Crew Cab 4 doors

Proace - Comfort - LWB Crew Cab 4 doors
Arctic White (EWP)

Motor

1.5L Diesel 15D2 (120 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Proace - Comfort - LWB Crew Cab 4 doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3275 mm
 • Gjatësia (mm)
  4959 mm
 • Gjerësia (mm)
  1920 mm
 • Lartësia (mm)
  1899 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1618 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  6.5 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  172 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  69 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 an
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  160 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

PROACE - Comfort - LWB Crew Cab 4 doors
 • 3275
 • 4959
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1899

 • PROACE - Comfort - LWB Crew Cab 4 doors
 • PROACE - Comfort - LWB Crew Cab 4 doors
 • PROACE - Comfort - LWB Crew Cab 4 doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=456305c2-361e-4c72-beac-1a1abbdad15d&carId=ee0b41e6-b38e-454b-a4ca-b974c4a1c58e&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=456305c2-361e-4c72-beac-1a1abbdad15d&carId=ee0b41e6-b38e-454b-a4ca-b974c4a1c58e&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Sistemet e sigurisë

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Informata në majë të gishtave

Sistemi i navigacionit me rezolucion të lartë Pro-Touch në Proace vjen i kompletuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, duke paraqitur qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, parkingun, çmimet e karburanteve dhe alarmet për zonat e rrezikut (radarit).