1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Bazë
Veçoritë dhe specifikimet

LWB+ Crew Cab 4 dyer

Proace - Bazë - LWB+ Crew Cab 4 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

2.0L Diesel 20D- (120 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace - Bazë - LWB+ Crew Cab 4 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Lartësia (mm)
  1940 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1618 mm
 • Gjerësia (mm)
  1920 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3275 mm
 • Gjatësia (mm)
  5309 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1630 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  7.4 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  193 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  69 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AO
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  170 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Radio
 • 4 folës
 • Lidhës USB
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
Pamja e jashtme
 • Derdhje e mbrojtjes e zezë në dyert anësore
Pamja e jashtme
 • Fenerë halogjenë me multi-reflektues
 • Dritat e ditës (me poç)
 • Kontrolli i Vozitjes
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Asistencë Frenimi (BA)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (me poç)
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 4 airbag-e
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
Pamja e jashtme
 • Xham i tymosur (30%) për privatësi në dritaret e pasme
 • Mbrojtës i zi i përparmë
 • Mbrojtës i zi i pasëm
 • Pasqyra të zeza dere
 • Doreza të zeza dere
 • Antena e shkurtër
Pamja e jashtme
 • Rrota çeliku 16"
 • Rrota e plotë rezervë
Pamja e jashtme
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Kyç elektrik në largësi i derës
 • Një derë anësore rrëshqitëse
 • Dy dritare fikse anësore
 • Dera e pasme
 • Dritare fikse në pjesën e pasme
Interieri
 • Klimatik manual
 • Matës shpejtësie analog
 • Matës shpejtësie shtesë digjital në ekranin e informacionit
 • Tahometër analog
 • Retrovizore manuale e ditës/natës
 • Mbështetëse krahu e vozitësit
 • Ulëse dyshe e pasagjerëve para
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Ulëse treshe e radhës së dytë
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Fshirëse e dritares së pasme
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Llamba e përparme e kabinës (me poç)
 • Priza e përparmë 12V (2)
 • Prizë elektrike 12V në zonën kargo
 • Kyç elektrik i derës
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Ekran LCD për informata i bardhë bazë
 • Butoni i Kontrollit të Vozitjes në timon
 • Fioku para pasagjerit me ndriqim
Pamja e jashtme
 • Ngarkesë shtesë
Interieri
 • Sistem Stop & Start
Interieri
 • Raft nën ulësen e pasagjerit para
 • Raft i hapur në pultin e sipërm
 • Ftohës në fiokën e sipërme
 • Llambë e fiokës
 • Xhepat e derës para
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Plastic floor trim in driver cabin
 • Without smart cargo

 • 3275
 • 5309
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1940
 • Numri i dyerve 4
 • Gjatësia e boshtit (mm) 3275 mm
 • Gjatësia (mm) 5309 mm
 • Gjerësia (mm) 1920 mm
 • Lartësia (mm) 1940 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1618 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Rrota çeliku 16"
Rrota çeliku 16"
Rrota e plotë rezervë
Rrota e plotë rezervë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=456305c2-361e-4c72-beac-1a1abbdad15d&carId=ab3236b4-3867-8875-9761-0ee3610e5248&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=456305c2-361e-4c72-beac-1a1abbdad15d&carId=ab3236b4-3867-8875-9761-0ee3610e5248&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Sistemet e sigurisë

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Informata në majë të gishtave

Sistemi i navigacionit me rezolucion të lartë Pro-Touch në Proace vjen i kompletuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, duke paraqitur qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, parkingun, çmimet e karburanteve dhe alarmet për zonat e rrezikut (radarit).