Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Proace Base

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH
1.6L Diesel 16D- (95 HP) 5 Speed Manual SWB Panel Van 4 Doors
21,990 €
Konfiguro
1.6L Diesel 16D2 (115 HP) 6 Speed Manual SWB Panel Van 4 Doors
23,270 €
Konfiguro
1.6L Diesel 16D2 (115 HP) 6 Speed Manual LWB Panel Van 4 Doors
23,880 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D- (120 HP) 6 Speed Manual LWB Panel Van 4 Doors
24,950 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D- (120 HP) 6 Speed Manual LWB+ Panel Van 4 doors
25,590 €
Konfiguro
1.6L Diesel 16D2 (115 HP) 6 Speed Manual LWB Crew Cab 4 doors
27,270 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D- (120 HP) 6 Speed Manual LWB Crew Cab 4 doors
28,340 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D- (120 HP) 6 Speed Manual LWB+ Crew Cab 4 doors
28,990 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.