Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

PROACE

Partner për çdo punë

Çmimi

Nga 25,600 €

Vlerat individuale të paraqitura janë më të ulëta po më të larta në asortimentin e motorëve në dispozicion dhe nuk paraqesin domosdo kombinimin e caktuar të automjetit.
Vlerat e paraqitura të shpenzimit të karburantit dhe emetimit CO2 janë llogaritur me aplikimin e ciklit të kombinuar të vozitjes (dispozitat në fuqi).
Mbylle
Shih Mohimin e Përgjegjësisë
E bardhë arktike (EWP)

PROACE. Zgjidhje të mençura të cilave mund t’u besohet secila punë.

PROACE ofron zgjidhje për çdo detyrë që i parashtrohet. Me gjithsej 11 kombinime të karrocerisë dhe gjatësisë, si dhe me zgjidhjen e konfigurimit të dyerve, PROACE është krijuar për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja.

Toyota Safety Sense

Zbuloni më shumë>

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.