Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Proace Komfort - LWB+ Crew Cab 4 dyer

 • Rrota çeliku 16"
 • Kargo e mençur
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Dritat e përparme të mjegullës
Krahaso
Toyota Proace - Komfort - LWB+ Crew Cab 4 dyer
  • E bardhë arktike (EWP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Blu madhështore (KNP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kuqe supreme (KJF) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend i Atomium (EZR) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë fajkoi (EVL) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Absolute Black (KTV) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Grey Cloud (KCA) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
32,900 €
Kombinuar (l/100km)
7.4 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
193 g/km

Tipare që plotësojnë nevojat tuaja

Tipare që plotësojnë nevojat tuaja

Cilido të jetë qëllimi, Proace përmban gjitha tiparet që ju duhen për të kryer punë.
Zbuloni më shumë