Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

PROACE

Partner për çdo punë

Çmimi

Nga 21,990 €

Vlerat individuale të paraqitura janë më të ulëta po më të larta në asortimentin e motorëve në dispozicion dhe nuk paraqesin domosdo kombinimin e caktuar të automjetit.
Vlerat e paraqitura të shpenzimit të karburantit dhe emetimit CO2 janë llogaritur me aplikimin e ciklit të kombinuar të vozitjes (dispozitat në fuqi).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
Arctic White (EWP)

Toyota Safety Sense

Zbuloni më shumë>

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.