1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Bazë
Çmimet dhe kostoja

LWB+ Panel Van 4 dyer

Proace - Bazë - LWB+ Panel Van 4 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace - Bazë - LWB+ Panel Van 4 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Insurance