1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Komfort
Çmimet dhe kostoja

LWB Crew Cab 4 dyer

E bardhë arktike (EWP)

Nga

31100.0

Motor

1.5L Diesel 15D2 (120 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Insurance