1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Proace Comfort
Çmimet dhe kostoja

LWB+ Crew Cab 4 doors

Proace - Comfort - LWB+ Crew Cab 4 doors
Arctic White (EWP)

Motor

2.0L Diesel 20D- (120 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Proace - Comfort - LWB+ Crew Cab 4 doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Insurance