1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Komfort
Çmimet dhe kostoja

SWB Panel Van 4 Dyer

Proace - Komfort - SWB Panel Van 4 Dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

1.5L Diesel 15D- (102 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace - Komfort - SWB Panel Van 4 Dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Insurance