1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Rav4 HIBRID KOMFORTI
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 dyer (LWB)

Rav4 - HIBRID KOMFORTI - MPV 5 dyer (LWB)
E Bardhë e Pastër (040)

Motor

2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Rav4 - HIBRID KOMFORTI - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Lartësia (mm)
  1685 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1640 mm
 • Gjerësia (mm)
  1855 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2690 mm
 • Gjatësia (mm)
  4600 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1610 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.6 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  127 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  55 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AM
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Sistem pa duar Bluetooth®
 • 6 zërues
 • Ekran multimedia 7"
 • Lidhës USB
 • Shërbimet të Lidhura MyT
Pamja e jashtme
 • Veshje mbrojtëse e zezë në anësoret e dyerve
Interieri
 • Tepih i këmbëve për vozitës dhe pasagjer para
 • Floor mats
Pamja e jashtme
 • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
 • Alarmi i Daljes nga Traka me Kontrollin e Drejtimit
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të Gjata Automatike
 • Kontroll Adaptiv i Vozitjes me gamë të plotë
 • Kontroll Inteligjent Adaptiv i Vozitjes
 • Kufizues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Asistim i Frenimit (BA)
 • Dritë-sinjal e Frenimit Emergjent (EBS)
 • Sistem Frenues Anti-Bllokim (ABS) me Shpërndarje Elektronike të forcës së Frenimit (EBD)
 • Llamba e montuar në lartësi e ndalimit (lloji LED)
 • Dritat e pasme LED të frenave
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llamba mjegulle të përparme (me poç)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Llamba mbi krye LED me multi-reflektues
 • Nivelim automatik i dritës mbi krye
 • Drita të ditës (lloji LED)
 • Sinjali i kthimit (me poç)
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Kujtesa në kufizuesin e shpejtësisë
 • Bllokues
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sinjal i Vëmendjes së Vozitësit
 • Asistues i Gjurmimit të Trakës
 • Sistem i thirrjeve emergjente eThirrje
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i luhatjes së rimorkios (TSC)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
 • Detektor i airbagut të pasagjerit të përparmë
 • Çelësi i airbagut të pasagjerit të përparmë
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të ulëses së pasagjerit përpara
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të ulëses së vozitësit
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit përpara me Zbutje të Lëndimit nga Vala Goditëse (WIL)
 • Kapja e ulëseve ISOFIX
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
Pamja e jashtme
 • Skara e përparme rrjetë
 • Udhëzues LED i fenerit të përparmë
 • Rrethore të zeza të dritave të përparme të mjegullës
 • Veshje e poshtme e përparme e zezë
 • Udhëzues LED për dritat e pasme
 • Veshje e poshtme e pasme e zezë
 • Spoiler i pasëm ime ngjyrë trupi
 • Insert me ngjyrë trupi tek dera e bagazhit
 • Pasqyra dere me ngjyrë trupi
 • Doreza dere me ngjyrë trupi
 • Kulm me ngjyrë trupi
 • Antenë pendë peshkaqeni
 • Antenë pendë peshkqeni me ngjyrë trupi
 • Hybrid engine badge
Interieri
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme
 • Insert argjendi në pultin e sipërm
 • Teksturë e butë në konsolën e poshtme
 • Rrethojë argjendi e tahometrit analog
 • Ndriçimi lehtë i kaltër në tahometër
 • Rrethojë argjendi e treguesit të sistemit hibrid
 • Timon lëkure me 3 rreze
 • Insert kromi në timon
 • Konsol i qendrës i z
 • Insert argjendin në konsolën qendrore
 • Rrethojë argjendi e ekranit multimedial
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Rrethore kromi e kokës së ndërruesit të shpjetësive
 • Rrethojë argjendi e konsolës së ndërrimit të shpejtësive
 • Fren elektronik i parkimit
 • Mbështetëse krahu të dyerve të përparme me imitim lëkure
 • Insert argjendit në ndihmëset e kapjes në derën e përparme
 • Astar i hirtë i kulmit
 • Mbështetëse e pasme e krahut
 • Tabaka e hapur në pultin e pasagjerit
Pamja e jashtme
 • Disqe aliazh argjendi 17" (5 rreze)
 • Rrota e përkohshme rezervë
Pamja e jashtme
 • Fenerët Më ndiq drejt Shtëpisi
 • Sensor i muzgut
 • Hapje e derës së bagazhit me buton me shtypje
 • Hapje në largësi me çelës e derës së bagazhit
 • Pasqyra dere elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra dere me lëvizje automatike
 • Kyç elektrik në largësi i derës
Interieri
 • Klimatik automatik me zona të dyfishta
 • Ndezje me buton
 • Timon me orientim manual
 • Timon teleskopik manual
 • Tahometër analog
 • Drejtim Elektrik (EPS)
 • Retrovizore manuale e ditës/natës
 • Filtër poleni i ajrit
 • Filtër për ajër të pastër
 • Ajrues të pasëm të pasagjerëve
 • Mbajtëse krahu qendrore
 • Ulëse vozitësi me lartësi të rregullueshme manualisht
 • Mbajtësi i krahut në derën e pasme
 • Ulëse të pasme të përkulshme
 • Ulëse të pasme të ndara dhe paluese 60:40
 • Sistemi Toyota Easy Flat
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Ngritje dhe ulje automatike në të gjitha dritaret elektrike
 • Mbrojtje kundër bllokimit në dritaret elektrike
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit përpara (me poç)
 • Llamba qendrore (poç)
 • Llamba e bagazhit
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Llambë në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Llambë në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Prizë rryme 12V e përparme (2)
 • Prizë rryme 12V në bagazh
 • Kyç elektrik i derës
 • Kyç automatik i derës me dedektim të shpejtësisë së
 • Kyç i dyerve për siguri të fëmijëve
 • Paralajmërim i përkujtesës kyçe
 • Ekran informacioni me ngjyra TFT
 • Ekran 4.2" për shfaqje informacioni
 • Tregues i EKO-vozitjes
 • Treguesi i Sistemit Hibrid
 • Butona audion në timon
 • Çelësa të ekranit të informacionit në timonin
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Kontrolli Adaptiv i Vozitjes në timon
 • Çelës i Alarmit të Daljes nga Traka në timon
 • Buton në timon i Kufizuesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL)
 • Çelës i kyçjes/fikjes së Dritave të Gjata Automatike
 • Mbështetëset e kapjes të pasme mbi krye
 • Ndihmëse të kapjes të përparme
Pamja e jashtme
 • Selektor i mënyrës së vozitjes
 • Gypa të dyfishtë të shkarkimit
 • Rear spoiler
Pamja e jashtme
 • Shina kulmi të Zeza Attitude
Interieri
 • Fjokë argjendi
 • Fjokë me kyçje
 • Mbajtës shishesh të përparmë
 • Mbajtësit e pasëm të shisheve
 • Mbajtës për shishe 1.5 litra
 • Mbajtës gotash të përparmë
 • Mbajtësit e pasëm të gotave
 • Varëse xhakete të pasme të pasagjerëve (2)
 • Mbajtësja e syzeve
 • Xhepi i mbështetëses vetëm të pasagjerit
 • Kutia e konsolës së pasme
 • Mbulesë e tërheqshme e karrocerisë
 • Panel i dyfishtë
 • Dysheme e dyanshme e bagazhit (tepih dhe plastike)

 • 2690
 • 4600
 • 1610
 • 1855
 • 1640
 • 1855
 • 1685
 • Numri i dyerve 5
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2690 mm
 • Gjatësia (mm) 4600 mm
 • Gjerësia (mm) 1855 mm
 • Lartësia (mm) 1685 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1610 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1640 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Disqe aliazh argjendi 17" (5 rreze)
Disqe aliazh argjendi 17" (5 rreze)
Rrota e përkohshme rezervë
Rrota e përkohshme rezervë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=42028b80-7ec1-417a-b5c7-f64c511f8fb9&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=42028b80-7ec1-417a-b5c7-f64c511f8fb9&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.