1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Rav4 I LIMITED
Çmimet dhe kostoja

MPV 5 dyer (LWB)

E Bardhë e Pastër (040)

Nga

37790.0

Motor

2.0L NA 20P- (167 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq