1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Rav4 HIBRID STIL
Çmimet dhe kostoja

MPV 5 dyer (LWB)

Rav4 - HIBRID STIL - MPV 5 dyer (LWB)
Blu Mesnate me kulm të Zi Attitude (2RA)

Motor

2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Rav4 - HIBRID STIL - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq