Çmimet dhe kostoja

 • disqe aliazhi 19" të farkëtuara të zeza dhe të argjendta (me 5 rreze të dyfishta)
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Sensor shiu
 • Sensori i muzgut
Toyota Toyota GR Supra - Sport Premium - Coupé 2 Dyer
  • E Verdhë Atakama (B21) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Bardhë Mineral Me. (A96) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend Akullnaje Me. (A83) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Gur i Kaltër Me. (C2Y) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Safir i zi Me. (475) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Kuqe Gjaku (A61) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu e Mesdheut Me. (C10) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
73,800 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.