1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Repair
Zgjidhni

SHASIA & NGJYRA

Askush nuk dëshiron të pësojë aksident. Por kjo i ndodhë edhe shoferëve më të kujdesshëm. Shumë njerëz kalojnë jetën pa përjetuar asnjë përplasje. Edhe pse shumë prej nesh kur kthehen te vetura e parkuar e gjejnë të gërvishtur.

SHASIA & NGJYRA

Rrjeti i riparuesve të autorizuar Toyota

Për fat të mirë, pavarësisht nga shkalla e dëmit, si shofer i Toyotas keni sigurinë e rrjetit të riparuesve të autorizuar Toyota që mund t’i thërrisni. Riparuesi lokal i autorizuar Toyota ofron servis të plotë riparimi prej fillimit deri në fund me zotim që ta kthejë veturën në gjendjen e para aksidentit.

Karta për shërbim dhe ekspertizë

Karta e Toyotas për riparim zotohet për t’ju mbështetur me standarde të jashtëzakonshme të shërbimit personal dhe ekspertizë teknike. Mund t’i besoni riparuesit lokal të autorizuar Toyota për t’i larguar dëmet.

Ju mbajmë të informuar

Karta e Toyotas për riparim përfshinë premtimin se do t’ju mbajë të informuar rreth datës dhe kohës për kthimin e automjetit tuaj. Ekziston edhe zotimi për t’ju treguar menjëherë nëse ka ndonjë punë të paparashikuar ose nëse data e përfundimit është është shtyrë.
  • Cilësia e Toyotas

    Çdo aspekt i riparimit do të kryhet sipas standardeve të jashtëzakonshme të cilësisë nga Toyota. Kjo është e rëndësishme sepse kjo do të thotë se vetura juaj do t’ju kthehet aq e fortë dhe e sigurt sikurse që ishte para aksidentit.

  • Vëmendje në detaje

    Riparuesit e autorizuar Toyota janë të njohur se janë tepër të përpiktë. Ata i mbajnë dritaret e mbyllura për mos ta lënë pluhurin të hyjë brenda, i mbrojnë ulëset dhe dyshemenë me mbulesë dhe nuk lënë shenja të pista në ngjyrë. Detajet si këto kanë rëndësi.