1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Cabin Air Filter
Zgjidhni

FILTRI I AJRIT TË KABINËS

Thithni ajër të pastër, pa dalë nga Toyota juaj.

Filtrat e ajrit të kabinës Toyota luajnë rol jetik për të mbajtur të pastër, të freskët dhe të këndshëm për frymëmarrje ajrin brenda automjetit tuaj gjatë gjithë vitit. Kudo që të ngisni automjetin, ajri jashtë mund të përmbajë shumë irritues dhe ndotës, duke përfshirë polen, ozon, pluhur, tymet e shkarkuara, dhe grimca tjera të cilat jo vetëm që janë të pakëndshme, por potencialisht të dëmshme.

Më shumë informata