1. Owners
 2. Parts & Accessories
 3. Fuel System Cleaner
Zgjidhni

Pastrues i sistemit të karburantit

Motori në Toyota-n tuaj është prodhuar për t'ju ofruar shumë vite vozitje të besueshme dhe performancë të sigurtë. Por, efikasiteti dhe performanca e Toyota-s suaj mund të fillojë të zbehët pasi depozita të vogla, qoftë nga vetë karburanti ose nga procesi i djegiës, grumbullohen brenda motorit. Pastruesi ynë i sistemit të karburantit do ta zgjidhë problemin
 • Toyota Pastruesi i Sistemit të Karburantit bën ndryshimin.

  Mbledhja e depozitave në motor dhe në sistemin e karburantit mund të ndikon në performancën e motorit, duke zvogëluar efikasitetin e motorit dhe jetëgjatësinë komponentëve. 

  Toyota pastrues i sistemit të karburantit heq këto depozita dhe ndihmon në parandalimin e akumulimeve në të ardhmen. Vetëm një trajtim ofron pastrim efektiv që do të përmirësojë sic vijon:

  • Ndezje e dobët e motorit
  • Puna e motorit në ler gaz
  • Fuqi e dobët e motorit
  • VIbrime të pa-këndshme
  • Ekonomi e dobët e shpenzimit
  • Emetimet e gazërave
  • Gumëzhimë e motorit
  • Hezitim
  • Emetimet e gazërave

Pastrohu, qëndro i pastër

Ne  ju rekomandojmë që Toyota Fuel System Cleaner të përdoret së bashku me ndërrimin e rregullt të vajit të automjetit tuaj për mbrojtje optimale të sistemit tuaj të karburantit dhe motorit. Për të mësuar më shumë, thjesht kontaktoni Toyota-n tuaj lokale 

Përfaqësuesi i autorizuar.

Merrni më shumë nga karburanti juaj.

Shijoni një lëvizje më të pastër, më të butë dhe më ekonomike me Toyota pastrues i sistemit të karburantit

Shkarkimet