Kujdesi i jashtëm

Toyota

Produktet e Toyotas për kujdes të jashtëm i japin veturës suaj edhe më shumë dukje. Jo vetëm që e ruajnë dukjen e mirë të veturës suaj por edhe e mbrojnë mjedisin dhe ju - ka formulime të veçanta për dritare për ngasje të sigurt.

Shampon për veturë
Formulë e veçantë, miqësore për veturën e cila e pastron dhe shkëlqen pjesën e jashtme të veturës. 
 • I përshtatshëm për përdorim në të gjitha ngjyrat e Toyotas.
 • Përmban dylli për shkëlqim mbrojtës të gjatë e të qëndrueshëm.
 • Formulë e koncentruar për deri 25 larje nga një shishe 500ml. 
 • Kapaku me tapë nuk lejon rrjedhje të lëngut.
/
Lustrim i veturës me shkëlqim të fortë
Top cilësi të lustrimit me dyll për shkëlqim të lartë dhe mbrojtës.
 • Mbron bojën e veturës.
 • E ruan kundër shenjave të ujit.
 • Shkëlqim i lartë.
 • Lehtëson pastrimin e mëtejmë.
/
Pastruesi i rrotave
Mënyra më e lehtë për t’i pastruar papastërtitë dhe pluhurin nga rrotat dhe fellnet. 
 • Heq pluhurin e ngurtësuar të frenave dhe shenjat e frenimit.
 • Të përshtatshme për fellne të kromit, me tela, të çelikut dhe të aliazhit me llak.
 • I jep rrotave tuaja pamje të re dhe të pastër.
/
Pastruesi i xhamit
Ndihmon ngasjes së sigurt duke hequr cipat, yndyrat dhe shenjat nga dritaret. 
 • Për dritare dhe pasqyra të jashtme dhe të brendshme.
 • Pastrim i shpejtë dhe efektiv i cipave të papastërtisë, insekteve, yndyrave dhe mbetjeve të duhanit.
 • Finish pa njolla për shikueshmëri maksimale.
 • Aromë delikate limoni për freski në veturë.
/
Lëng për xhamin e përparmë
Punon me fshesat e xhamit dhe pastron papastërtitë dhe mbetjet për ngasje më të sigurt gjatë ditës dhe natës.
 • Shkrinë dhe lanë yndyrat, insektet, papastërtitë nga shpezët dhe trafiku.
 • Përmirëson efektin e fshesave. 
 • Vepron but mbi ngjyrë, gomë, plastikë dhe metale.
 • Formulime për temperaturë -10˚C, -20˚C, -40˚C dhe -50˚C për mbrojtje nga ngrirja.
 • Mund të hollohet me ujë për ngasje gjatë verës.
/
Shkrirës akulli
Spërkatës me veprim të shpejtë për pastrimin e akullit nga dritaret dhe pasqyrat e veturës suaj.
 • Është esencial për dimër dhe për siguri gjatë motit të ftohtë.
 • Përmban antifriz që ndihmon në ruajtjen e dritareve të pastra.
 • Spërkatës që përdoret lehtë dhe jep rezultate të shpejta.
/

Lexoni më shumë

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.