Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Kujdesi i brendshëm

Toyota

Produktet e Toyotas për kujdes të brendshëm ju ndihmojnë ta mbroni dhe pastroni brendësinë e automjetit tuaj dhe ta mbani pikërisht ashtu si ju pëlqen juve. Relaksohu dhe kënaqu me ngasje.

Pastrues i tapicerisë

Shkumë pastrimi me veprim të shpejtë për ulëse dhe pëlhura të brendshme

 • E formuluar veçanërisht për t’i hequr njollat ​​dhe shenjat. 
 • Pastron pëlhurën, vinilin dhe tapiceritë e lëkurës. 
 • Ideal për tapiceritë e dyerve dhe për shtroja.

/
Pastrues dhe kondicioner i lëkurës

I formuluar për ta mirëmbajtur pamjen luksoze dhe ndjenjën e lëkurës së brendshme të Toyotas.

 • Përmban sapun natyror për pastrim të butë, por efektiv.
 • Rinovon lëkurën dhe ndihmon në zvogëlimin e thatësisë dhe plasaritjes.
 • Largon papastërtitë e shtresuara.
 • I pasuruar me lanolin.

/
Spërkatësi për kabinë

Spërkatës për shumë qëllime për pastrimin e sipërfaqeve të brendshme të veturës.

 • Tabelën me instrumente, panele të derës, shtroja gome dhe sipërfaqe tjera plastike apo vinili.
 • Rinovon, lustron dhe mbron.
 • Formulë me bazë silikoni.
 • Largon papastërtitë dhe parandalon shtresimin e pluhurit.

/
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.