Kujdesi ndaj ngjyrës

Toyota

Ngjyra e plasaritur nga gurët dhe gërvishtjet aksidentale ndodhin shumë shpesh në rrugët e ngarkuara dhe në autoparkingje. Për fat të keq, madje edhe dëmtimi më i vogël mund të shndërrohet në problem të madh nëse nuk trajtohet. Produktet Toyota të kujdesit të ngjyrës ofrojnë zgjidhje. Përdoren lehtë për ofrojnë një mënyrë të përshtatshme për riparimin e dëmeve të vogla.

Toyota StickerFix
Toyota StickerFix janë arna që ngjiten në pjesën zhveshur për riparimin gërvishtjeve të vogla dhe dëmtimeve nga goditja e gurëve. Përdoren lehtë, janë me kosto efektive krahasuar me ringjyrosje.
 • Përdoret lehtë. Thjesht pastroje dëmin pastaj aplikoje arnin StickerFix. 
 • Hiqe filmin ngjitës për ta lënë prapa riparimin me cilësi të lartë. 
 • Me cilësi të lartë. Sistemi i teknologjisë së lartë duke përdorur filmin fleksibël ngjitës të veshur me ngjyrën e miratuar nga Toyota.
 • Zgjidhni ngjyrën tuaj. Në dispozicion në gamë të gjerë të ngjyrave të veturave Toyota.
 • Kosto-efektive. Një alternativë ndaj ringjyrosjes së kushtueshme.
 • I sigurt për mjedisin. Kurseni paratë dhe mjedisin.
/
Lapsi Touch-up
Mënyra më e shpejtë dhe e lehtë për ta riparuar ngjyrën e dëmtuar nga gërvishtjet e vogla aksidentale. 
 • Procesi dy pjesësh rezulton në finish të qëndrueshëm e profesional. 
 • Tharje të shpejtë (10 minuta) me laps me ngjyrë me bazë uji për ta trajtuar dëmin. 
 • Tharje të shpejtë (20 minuta), veshje të qartë për ta përfunduar riparimin. 
 • Ngurtësohet plotësisht për lustrim pas vetëm 48 orë. 
 • për të gjitha ngjyrat e tanishme të veturave Toyota
/
Spërkatësja Touch-up
Sistem i lehtë për t'u përdorur në shtëpi për riparimin e gërvishtjeve të mëdha. 
 • Formulë rezistente ndaj zbehjes
 • Spërkate shtresën bazë për ta rinovuar dëmin në ngjyrë. 
 • Spërkate një shtresë për ta mbyllur dëmin dhe lë finishin e qëndrueshëm. 
 • Në dispozicion për të gjitha ngjyrat e tanishme të veturave Toyota
/

Lexoni më shumë

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje. Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) ka prodhuar modelin e 3-miliontë Yaris Hilux në shtëti apo rruga në jug Hilux në shtëti apo rruga në jug Një grup i vogël i gazetarëve nga rajoni janë nisur në aventurë, në vozitjen e parë të brezit të ri Hilux në Afrikë. Prius Plug-in i ri hibrid Prius Plug-in i ri hibrid Brezi i dytë i teknologjisë revolucionare PHEV të Toyota-s e ka premierën botërore në panairin ndërkombëtar të automobilave në Nju Jork Toyota Land Cruiser Toyota Land Cruiser Rruga në tokën e gejzereve, vullkaneve, vikingëve dhe kukudhëve Pyetjet më të shpeshta Pyetjet më të shpeshta Këtu ju mund të gjeni disa pyetje më të shpeshta dhe përgjigjet përkatëse për t'ju ndihmuar me vendimin tuaj për të kaluar në veturë hibride.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.