Antena Toyota Shark Fin

Dora e fundit për veturën tuaj Toyota

Ne jetojmë në një botë ku teknologjia është duke u bërë gjithnjë e më e integruar, tërheqëse si dhe funksionale. Me telefona mobilë, televizorë dhe madje edhe radio të cilat po i japin lamturmirën antenave, ne menduam se ishte koha që më shumë nga Toyotat tona t’i bashkohen atyre.

Toyota Shark Fin është një alternativë me stil për antenën tradicionale, për detektimin e radio sinjaleve*, dhe arsyet pse kjo është ideale janë të shumta:

 • Pamja tërheqëse, ultra-moderne do të përmirësojë dukjen e Toyotas tuaj
 • Në dispozicion në tri ngjyra – e bardhë margaritari, e argjendtë, dhe e zezë – kështu që ju mund të bëni zgjedhjen që i përshtatet në mënyrë të përsosur me veturën tuaj
 • E integruar efektshëm për të përmirësuar aerodinamikën e veturës tuaj
 • I jep veturës tuaj lartësi më të përshtatshme me rastin e shkuarjes në garazha dhe servise për larje të veturave
 • Antena qëndron në vend gjatë larjes
 • Kompatibile me të gjitha njësitë e pjesëve origjinale Toyota
/

Instalimi merr deri në një orë dhe vjen me çmim atraktiv. Antenat tona Shark Fin janë testuar enkas në veturat Toyota dhe kanë garanci 3-vjeçare, duke ju dhënë qetësinë mendore e cila vjen me një aksesor origjinal Toyota të cilësisë së lartë. Antena jonë Shark Fin është kompatibile me modelet vijuese:

 • RAV4 (nga 2012/11 deri 2015/10)
 • Auris HB (nga 2012 deri 2015/05)
 • Auris Touring Sport (nga 2013/06 deri 2015/05)
 • Verso (nga 2012/11 tutje)
 • Yaris (nga 2011/07 tutje)
 • Avensis (nga 2013/07 tutje)

*Shark Fin nuk është pranues kompatibil me DAB.

Rezervoni një servis tani me 5 hapa të thjeshtë online

Më shumë mbi aksesorët origjinalë Toyota

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.