Asistenca në rrugë

Ne ju ndihmojmë të ktheheni në rrugën

Si pjesë e angazhimit të saj për kënaqësinë e klientit, Toyota me kënaqësi i siguron klientëve shërbimet Toyota Euro Care për 3 vjet. Cilësia e mirënjohur e Toyotas e kombinuar me ekspertizën dhe avantazhet e ofruara nga Toyota Euro Care do t’ju sigurojë qetësinë e plotë të mendjes, gjatë ngasjes. Pavarësisht se është riparim në vend të prishjes apo kërkohet transporti, ne ju ndihmojmë të ktheheni në rrugën.

Tiparet e produktit
  • Prishje mekanike
  • aksident
  • Gabimi i ngasësit siç janë: Pa karburant, bateria e zbrazur, goma e shpuar, çelësat e humbur ose kanë mbetur brenda në veturë
Rimorkimi

Toyota Euro Care e aranzhon që automjeti të dërgohet në riparuesin më të afërt të autorizuar nga Toyota. Në qoftë se automjeti duhet të mbahet gjatë natës, në pritje të riparimit, Toyota Euro Care e organizon dhe paguan koston e ruajtjes deri në vlerë maksimale prej 74 €. Kompania që ofron asistencë organizon transportin me rimorkio ose karavan (kuk standard 50 mm për tërheqje) për tërheqje të veturës tek riparuesi i autorizuar Toyota.

Mesazhe dhe Këshilla

Pavarësisht nga problemi, vjedhja e veturës, humbja e kartës së kreditit, sëmundje, nevoja për këshilla ligjore ose të përgjithshme, ekipi në Toyota Euro Care është në dispozicion për këshilla ose për t’i dërguar mesazh dikujt tjetër që duhet të njoftohet.

Marrja e automjetit të riparuar

Nëse automjeti i riparuar duhet të merret nga mjeshtri i autorizuar nga Toyota i cili është më shumë se 50 km larg vendbanimit të përdoruesit, atëherë me kërkesë të përdoruesit, Toyota Eurocare e organizon dhe paguan transportin hekurudhor njëdrejtimësh të klasit të parë për një person për tek vendi ku është riparuar vetura. Në rast se udhëtimi me tren kalon 6 orë, bileta e avionit për biznes-klasë ofrohet si alternativë.

Opšti uslovi

Nëse përdoruesi dëshiron të qëndrojë në afërsi të automjetit gjersa të riparohet, Toyota Eurocare organizon dhe paguan hotelin për akomodim për përdoruesit dhe pasagjerët deri në maksimum katër netë dhe me vlerë prej 112 € për person për një natë, varësisht nga disponueshmëria lokale. Ushqimi dhe kostot tjera janë përgjegjësi e përdoruesit dhe e pasagjerëve.

Lexoni më shumë

Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje.