1. News, Stories and Events

MË SHUMË PËR TOYOTA

TË REJAT DHE NGJARJET

HILUX NË SHTËPI APO RRUGA NË JUG

Një grup i vogël i gazetarëve nga rajoni janë nisur në aventurë, në vozitjen e parë të brezit të ri Hilux në Afrikë, ku njëkohësisht është edhe vendi i prodhimit të këtij modeli.

LUNDRONTE GJATË NATËS

Për nder të fillimit të ri të Toyota C-HR, Milla Jovovich dhe shoqëria "figura të njohura" e njohur në mbarë Evropën, "janë vozitur" përmes performancës së paharrueshme dhe mbresëlënëse teatrale - e para e këtij lloji!

PRIUS PLUG-IN I RI HIBRID

Me ofrimin e autonomisë, fuqisë dhe shpejtësisë maksimale dyfish më të madhe në mënyrën e vozitjes EV, gjenerata e dytë e teknologjisë revolucionare PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) të Toyota-s e ka premierën botërore në panairin ndërkombëtar të automobilave në Nju Jork.

RELI SUEDEZI: DITA E KATËRT

Për herë të parë që nga Relli kinez i vitit 1999 Toyota fitoi garën e rellit të kapionatit botëror të FIA Championship; vetëm në garën e dytë për markën e re të Yaris WRC.

RREGULLORJA E FAQES TOYOTA

Me qasjen tuaj në ueb faqen e Toyota-s dhe shfrytëzimin e saj, ju pranoni këtë rregullore pa kufizim apo kualifikim.

SA KA NDRYSHUAR YARIS PAS 3 MILIONË EKZEMPLARËVE TË PRODHUAR

Nuk është e vështirë të vërehen dallim ndërmjet Yaris-it të parë të prodhuar, i cili doli nga reparti i prodhimit më 31 janar 2001, dhe ekzemplarit të 3 miliontë të prodhuara para pak kohe në repartin francez.

TOYOTA LAND CRUISER

Kur keni mundësi të udhëtoni në destinacione të pazakonta, mprehën të gjitha shqisat, të gjitha mendimet shkojnë vetëm kah ai moment i veçantë.

TOYOTA OFF ROAD

Më 11 tetor, Autotrade ka organizuar një trajnim të sigurisë jashtë rrugës pranë liqenit Badovc, që ndodhet pak kilometra nga qyteti i Prishtinës.

WWF DHE TOYOTA LIDHIN PARTNERITET GLOBAL I BASHKUAN FORCAT PËR PROJEKTIN “PYJET E GJALLA TË AZISË” (“LIVING ASIAN FOREST”) DHE PËR NDRYSHIMET KLIMATIKE

WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nëshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria.