1. New Cars
Zgjidhni

Zgjedheni variantin

3 Opsionale

 • Highlander - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)

  Highlander Elegant

  Hybrid
  MPV 5 Doors (LWB)

  Zgjedhni motorin tuaj


  Nga

  65.700 €

  Continuously Variable Transmission | 4X4
  • Kombinuar (l/100km)
   6.5 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   148 g/km
 • Highlander - Executive - MPV 5 Doors (LWB)

  Highlander Executive

  Hybrid
  MPV 5 Doors (LWB)

  Zgjedhni motorin tuaj


  Nga

  73.300 €

  Continuously Variable Transmission | 4X4
  • Kombinuar (l/100km)
   6.9 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   157 g/km
 • Highlander - Premium - MPV 5 Doors (LWB)

  Highlander Premium

  Hybrid
  MPV 5 Doors (LWB)

  Zgjedhni motorin tuaj


  Nga

  76.700 €

  Continuously Variable Transmission | 4X4
  • Kombinuar (l/100km)
   7 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   159 g/km

Per çdo vozitje. Per çdo vozites.

Fale opsioneve te vozitjes qe ofron motorri dinamik 2.5L Hybrid, Highlander Hybrid shkon mbi dhe pertej klases se tij, duke ju lejuar te personalizoni dhe maksimizoni efikasitetin e vozitjes suaj. NORMAL, ECO, SPORT ose EV, cilin do modalitet që zgjidhni, do të gjeni shpejtesi, fuqi dhe reagim, si dhe një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm.

Vozitni me fuqi Hybrid. Vozitni menyren tuaj.

Motori i ri Hybrid Dynamic Force 2.5 litra është mjaft i fuqishëm për të tërhequr një peshe prej 2T dhe kombinohet me një sistem AWD-i që fillon automatikisht në veprim sa herë që nevojitet. Duke aktivizuar një motor elektrik shtesë të pasmë të pavarur nga ai kryesor, ai shpërndan forcë shtesë lëvizëse në rrotat e pasme, duke shtypur mundesine e rrëshqitjes ne rrotat e përparme.

I gjithanshem brenda, i gjithanshem ne jete

Toyota Highlander mbart deri në shtatë persona në rehati dhe stil, me hapësirë të madhe këmbësh kudo që ulen dhe një çati të jashtëzakonshme panoramike. Brendësia e tij mund të përshtatet me çdo gjë që ju nevojitet për të mbajtur me një hapesire kembesh që ofron hapësirë të bollshme për gjërat e gjithsecilit.

HIGHLANDER GALLERY

Toyota Relax - Ndjenjë e rehatisë së plotë që zgjat deri në 10 vjet

Në mënyrë që t'ju sigurojmë rehati të plotë, cilësi, besueshmëri dhe qëndrueshmëri të automjeteve tona, ne ju ofrojmë një mundësi unike të garancisë së zgjatur për një periudhë prej një intervali të servisimit, deri në një maksimum prej 10 vjetësh ose 185,000 km, me kusht që të servisoni automjetin tek ne.
Më shumë