1. New Cars

Toyota GR Supra

LEGJENDA ËSHTË RIKTHYER

Nga

70900.0

Nga
¤ 70.900,00
(Incl. VAT)

8.2 l/100 km

Kombinuar (l/100km)

188 g/km

CO2 Kombinuar (g/km)

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitje.

1. Zgjedhni motorin tuaj
1. Zgjedhni motorin tuaj

1 Opsionale

1 Opsionale

 • 3.0 L Turbo e dyfishtë 30PT (340 HP) Petrol

  8 Shpejtësi Automatik | 4X2

  Më shumë informata Palosje

  8.2 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  188 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

  Zgjedh Zgjedh
2. Zgjedheni variantin
2. Zgjedheni variantin

2 Opsionale

2 Opsionale

Condensed Extreme

Dizajni 'Condensed Extreme' i Toyota GR Supra i referohet drejtpërdrejt paketimit të vet, i dukshëm në aubën e vet të gjatë, trupin kompakt dhe qëndrimin e gjerë. Duke përzier aerodinamikën e sportit të motorëve me një pamje bashkëkohore dhe të fuqishme, vetura shpreh performancën e pastër të vozitjes, madje edhe në ndalesë.

Shpirti i Supra-s

Një legjendë në mesin e tifozëve të automjeteve sportive, të pasionuarve pas filmave dhe lojërave në kompjuter, Toyota Supra e ka çimentuar vendin e vet në kulturën popullore të automjeteve gjatë 40 viteve të fundit. Linja e re e gjakut Toyota GR Supra e ka origjinën në vitet 1960, dhe tek ikonikja Toyota 2000GT.

Ndjesi e fuqishme

Në shtëpi, në rrugë ose në pistë, motori 3 litërsh me gjashtë cilindra në linjë i Toyota GR Supra, jep fuqi të pastër dhe përgjigje të menjëhershme. Pajisur një turbocharger me kalim të dyfishtë, injeksion të drejtpërdrejtë të karburantit dhe kontroll të ndryshueshëm të valvulave, prodhon 340 DIN hp dhe 500 Nm fuqi rrotulluese për një përshpejtim ngazëllyes nga 0 në 100 km/orë për 4.3 sekonda, dhe shpejtësi maksimale prej 250 km/orë.

GR SUPRA NJË VËSHTRIM NGA AFËR