1. Toyota c hr the night that flows
Zgjidhni

LUNDRONTE GJATË NATËS

E PARA NË BOTË "VOZITJA" PËRMESPERFORMANSA E PAHARRUAR TEATRALE

Për nder të fillimit të ri të Toyota C-HR, Milla Jovovich dhe shoqëria "figura të njohura" e njohur në mbarë Evropën, "janë vozitur" përmes performancës së paharrueshme dhe mbresëlënëse teatrale - e para e këtij lloji!

E vendosur brenda sipërfaqeve të mëdha të Printwork-ut në Londër, i morëm me veti një qind njerëz në një udhëtim virtual nëpër pesë qytete evropiane: Berlin, Millano, Paris, Barcelonë dhe Londër. Historia, e cila është transmetuar nga Milla Jovovich, ka lundruar me lehtësi nga qyteti në qytet, e frymëzuar nga dizajni lundrues i Toyota C-HR të ri .

 

Përvojë spektakolare për të gjitha shqisat, ka teleportuar pjesëmarrësit nga ndriçimi i Berlinit, përmes Evropës, deri në kryeqytetin e modës në Londër, ku janë përshëndetur personalisht nga Milla, por jo para se të, shëtisin përgjatë pistave të Millanos, u ndaluan në kazinotë e Paris dhe vizituan skenën e klubit të Barcelonës. 

 

C-HR ishte ylli i mbrëmjes. Nga ngasja dinamike dhe dizajni elegant i diamantë, deri në sistemin me stil të interierit dhe të sistemit të zërimit të koncerteve JBL, karakteristika kryesore të C-HR që kanë frymëzuar çdo skenë.

KEND E KEMI PARË TË GJITHË NE ATJE?

 

 

"Duke lundruar gjatë natës" tregon një karakter dinamik dhe inovativ të Toyota C-HR së re, si dhe me stil dizajnin e saj "lundrues".

Milla Jovovich tha se ishte e kënaqur që ajo ishte pjesë e kësaj ngjarje të mahnitshme teatrale, veçanërisht pasi kjo është diçka krejtësisht e re për markën e makinave. Ajo shpreson se kjo ecuri i ka frymëzuar vizitorët për të gjetur perfeksionin e tyre "tok".

Ngjarja është projektuar nga agjencitë me përvojë krijuese "Departamenti", të udhëhequr nga drejtorët Jonny Grand dhe Hamish Jenkinson, me Jessica Rees Middleton e cila është producente ekzekutive.

Prapa skenës


Pas disa muajve të planifikimit dhe të përgatitjes ""Lundrimii gjatë gjithë natës"" është prezentuar në një sipërfaqe të madhe të një depoje në lindje të Londrës. Nga dronët deri te projektorët me drita, çdo skenë është mbështetur në elemente komplekse teknike, të vendosur nga ana e ekipit më të mirë në industri.

Hidhni një sy prapa skenës për të zbuluar se si është ringjallur përvoja mbresëlënëse teatrale.

GALERIA