1. New Cars
4.9 l/100 km
Kombinuar (l/100km)
110 g/km
CO2 Kombinuar (g/km)

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitje.

Zgjedheni variantin

5 Opsionale

 • C-HR - C-HIC - MPV 5 dyer (LWB)

  C-HR C-HIC

  Hybrid
  MPV 5 dyer (LWB)

  Zgjedhni motorin tuaj


  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
  • Kombinuar (l/100km)
   4.9 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   112 g/km
  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
  • Kombinuar (l/100km)
   5.3 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   120 g/km
 • C-HR - C-LUB - MPV 5 dyer (LWB)

  C-HR C-LUB

  Hybrid
  MPV 5 dyer (LWB)

  Zgjedhni motorin tuaj


  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
  • Kombinuar (l/100km)
   4.9 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   111 g/km
  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
  • Kombinuar (l/100km)
   5.3 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   119 g/km
 • C-HR - C-ENTER - MPV 5 dyer (LWB)

  C-HR C-ENTER

  Hybrid
  MPV 5 dyer (LWB)

  Zgjedhni motorin tuaj


  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
  • Kombinuar (l/100km)
   4.9 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   110 g/km
 • C-HR - C-HIC ORANGE EDITION - MPV 5 dyer (LWB)

  C-HR C-HIC ORANGE EDITION

  Hybrid
  MPV 5 dyer (LWB)

  Zgjedhni motorin tuaj


  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
  • Kombinuar (l/100km)
   4.9 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   111 g/km
  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
  • Kombinuar (l/100km)
   5.3 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   119 g/km
 • C-HR - GR-SPORT - MPV 5 dyer (LWB)

  C-HR GR-SPORT

  Hybrid
  MPV 5 dyer (LWB)

  Zgjedhni motorin tuaj


  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
  • Kombinuar (l/100km)
   4.9 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   111 g/km
  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
  • Kombinuar (l/100km)
   5.3 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   119 g/km

Lëreni të zakonshmen prapa

Në një botë normash, dallohu, me dizajnin dinamik këndor të Toyota-s C-HR; performancë e agjilitet të fuqishëm. Kjo kategori e terrenorëve urbanë i përgjigjet gjitha pyetjeve të qytetit.

Cakto një vozitje provuese Kërko ofertën Toyotu C-HR

Gëzoju momentit

Ju keni sy për dizajn, e vesh për muzikë, e mu për këtë, Toyota e re C-HR është dizajnuar për të kënaqur shqisat tuaja. Me ulëse që përqafojnë secilën vijë tuajën, motivet e forta të diamantit që i shtojnë ndjenjën premium, por edhe me sistemin e zërimit JBL që ju mundëson ta merrni festën me vete kudo që shkoni; ky është terrenor që është dizajnuar për kënaqësi.

Rruga është e jotja

Përvoja e Hibridit në nivel tjetër ka ardhë. Me fuqi të menjëhershme, përshpejtim që përgjigjet dhe efikasitet të shkëlqyeshëm, ky është Hibrid që tejkalon traditën. Vetura që kërkon të vozitet, Toyota C-HR është makinë terreni urbane që mbretëron në çdo rrugë, e këtë e bën edhe me stil.

TOYOTA C-HR GALERIA

Toyota Relax - Ndjenjë e rehatisë së plotë që zgjat deri në 10 vjet

Në mënyrë që t'ju sigurojmë rehati të plotë, cilësi, besueshmëri dhe qëndrueshmëri të automjeteve tona, ne ju ofrojmë një mundësi unike të garancisë së zgjatur për një periudhë prej një intervali të servisimit, deri në një maksimum prej 10 vjetësh ose 185,000 km, me kusht që të servisoni automjetin tek ne.
Më shumë