1. New Cars

5.3 l/100 km

Kombinuar (l/100km)

120 g/km

CO2 Kombinuar (g/km)

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitje.

1. Zgjedhni motorin tuaj
1. Zgjedhni motorin tuaj

1 Opsionale

1 Opsionale

 • 2.5 TNGA HEV 25H- (176 KF) Hybrid Electric

  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4x2

  Kombinimi i përshpejtimit të fuqishëm me efikasitetin e karburantit që kryeson për klasën, motori i ri responsiv Dynamic Force 2.5 litra është një hibrid nafte me katër cilindra, i cili fokusohet në kënaqësinë e vozitësit. Me injektim të drejtpërdrejtë dhe të tërthortë, ai krijon forcë të madhe rrotulluese me të gjitha shpejtësitë, së bashku me emetimet e ulëta dhe vozitjen e qetë për të gjithë pasagjerët.

  Më shumë informata Palosje

  5.3 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  120 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

2. Zgjedheni variantin
2. Zgjedheni variantin

4 Opsionale

4 Opsionale

 • STYLE

  Sedan 4 Dyer

  • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra dere me ngrohje
  • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
  • Drita të gjata automatike
  • Dritat e ditës (tip LED)
  • Fenerë LED

  Më shumë informata Palosje

 • SOL

  Sedan 4 Dyer

  • rrota aliazhi 18" (20 rreze)
  • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra dere me ngrohje
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
  • Drita të gjata automatike
  • Dritat e ditës (tip LED)
  • Fenerë LED

  Më shumë informata Palosje

 • EXECUTIVE

  Sedan 4 Dyer

  • rrota aliazhi 18" (20 rreze)
  • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Grilë e përparme e ulët metalike e hirtë e errët
  • Pasqyra dere me ngrohje
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
  • Drita të gjata automatike
  • Dritat e ditës (tip LED)

  Më shumë informata Palosje

 • PREMIUM

  Sedan 4 Dyer

  • rrota aliazhi 18" (20 rreze)
  • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Grilë e përparme e ulët metalike e hirtë e errët
  • Pasqyra dere me ngrohje
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
  • Drita të gjata automatike
  • Dritat e ditës (tip LED)

  Më shumë informata Palosje

Performanca plotëson elegancën

Camry Hybrid i ri i ka të gjitha. Kombinon të gjitha avantazhet e një sedani të sofistikuar me të gjitha përfitimet e një Toyota Hybrid.

Pamje mbresëlënëse

Pamja e fortë e Camry Hybrid të ri merr elegancën e rafinuar të një sedani me cilësi të lartë dhe shton një avantazh dinamik. Profili i tij i hijshëm dhe modern është përmirësuar nga rrotat e aliazhit 17” dhe 18”, ndërsa pamja e përparme tregon një grilë të fortë dhe ndriçimit LED me stil.

Ndërtuar pa kompromise

Kabina mikpritëse e Camry Hybrid të ri kombinon zejtari superiore me të gjithë hapësirën dhe prakticitetin që ju nevojitet. Linjat e pandërprerë krijojnë një ndjenjë të hapësirës rreth vozitësit dhe pasagjerit të parë, ndërsa kabina e dizajnuar në mënyrë inteligjente siguron një pozicion të përshtatshëm të vozitjes.

CAMRY GALERI