1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

C-HR C-ENTER
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 dyer (LWB)

C-HR - C-ENTER - MPV 5 dyer (LWB)
E bardhë e pastër (040)

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
C-HR - C-ENTER - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2640 mm
 • Gjatësia (mm)
  4390 mm
 • Gjerësia (mm)
  1795 mm
 • Lartësia (mm)
  1555 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1550 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1570 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  4.9 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  110 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  43 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 ap
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  170 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Interieri
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Lidhës Aux-in
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • 6 altoparlantë
 • ekran 8" multimedia
 • Konektori USB
 • Njohje zanore
 • Transmetimi Audio Digjital (DAB)
 • Lidhshmëri Wi-Fi
Pamja e jashtme
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Nivelim automatik i llambës mbi krye
 • Imobilizuesi
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Drita pozicioni të ditës (LED)
 • Asistimi i Korsisë
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llamba mjegulle të përparme (me poç)
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Llambat e pasme kombinimi (tipi poç)
Interieri
 • 5 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit përpara me Zbutje të Lëndimit nga Vala Goditëse (WIL)
 • Jastëkë koke të rregullueshëm prapa
Pamja e jashtme
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Derdhja e zezë e rripave të derës
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Grilë e zezë përpara
 • Grila të zeza
 • Parakolp i pasmë i zi dhe ngjyrën e shasisë
 • Dizajni i shtyllës qendrore i zi Piano
 • Formësim i harqeve në timon, me të zezë
Interieri
 • Ventilatorë të zi të ajrit në anë
 • Frena elektronike të parkimit
 • Qepje e zezë në timon
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit të qendrës
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit anësorë
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Insert i zi mat në derën e parë
 • Paneli i sipërm i zi
 • Doreza të brendshme të dyerve të kromuara
Pamja e jashtme
 • Kit i riparimit të gomave
 • Rrota aliazhi argjendi 17" (me 5 rreze të dyfishta)
Pamja e jashtme
 • Hapja e derës së bagazhit me buton
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Sensori i muzgut
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Kyç elektrik në largësi i derës
 • Derë bagazhi që mbyllet
Interieri
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Ndezje me buton
 • Priza e përparmë 12V
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Matës shpejtësie analog
 • Llamba e bagazhit
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Ulëse të pasme me palosje të ndara 60:40
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Butona Audio në timon
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Retrovizore manuale e ditës/natës
 • Filtri poleni i ajrit
 • Paralajmërim kyç
 • Kyç elektrik i derës
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në dritaret e para
 • Fshirëse me ndërprerje
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Filtër UV në dritaret e pasme
 • Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Rrethojë argjendi e tahometrit analog
 • Llamba qendrore (poç)
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Indikatori i Ndërrimit të Shpejtësisë (GSI)
 • Treguesi i Sistemit Hibrid
 • Ulëse sportive të përparme
 • Butona multimedia në timon
 • Ulësja e vozitësit me lartësi manualisht të rregullueshme
 • Llamba e pjesës së përparme (poç)
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Kyçja elektrike e dritares së pasagjerit
 • Kapëse ndihmëse të shtyllës së qendrës
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi shtyllë
Pamja e jashtme
 • Spoileri i përparmë
Interieri
 • Sistem Stop & Start
Interieri
 • Kutia e konsolës qendrore
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Xhepat e derës para
 • Llambë e fiokës
 • Xhepat e derës prapa
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Mbulesë e fortë tonneau
 • Kapaku i kutisë së konzolës së qendrës

C-HR - C-ENTER - MPV 5 dyer (LWB)
 • 2640
 • 4390
 • 1550
 • 1795
 • 1570
 • 1795
 • 1555

 • C-HR - C-ENTER - MPV 5 dyer (LWB)
 • C-HR - C-ENTER - MPV 5 dyer (LWB)
 • C-HR - C-ENTER - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&carId=d6c7a724-4227-4609-8b0f-461efb1a6388&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&carId=d6c7a724-4227-4609-8b0f-461efb1a6388&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

Sistemet e sigurisë

Toyota C-HR Safety Sense

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.