Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Toyota C-HR

Qarkullimi përmes jetës urbane

Çmimi

Nga 25,650 €

Vlerat e veçanta të shfaqura janë më lartë ose më të ulëta në rangun në dispozicion të motorit dhe nuk përfaqësojnë ndonjë kombinim të veçantë të automjeteve.
Vlerat e treguara për konsumin e karburantit dhe emisionet e CO 2 janë llogaritur duke përdorur një vozitje ciklit të kombinuar (rregulloret e aplikueshme).
Mbylle
Shih Mohimin e Përgjegjësisë
E bardhë e pastër (040)

TOYOTA C-HR. Crossover që del gjatë jetës.

Konture e saja crossovert të dizajnuara bukur, të gjalla dhe duke fituar tërheqje hibride, Toyota C-HR krejt e re ofron harmoninë e një jetë aktive. Harroni ndalesë të vazhdueshme dhe lëvizje, është koha për të gjetur rrjedhjen e përsosur përmes qytetin tuaj në kontrollin e ri të Toyota C-HR.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.