C-HR C-ENTER - MPV 5 dyer (LWB)

  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Metalike (1K0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë qiellore (1K3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë qiell nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Përhitur (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe flakë (3U5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kaltër nebula ME (8X2) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
25,650 €

Sfido normën

në një botë plot norma - dallohu, prish normalen, beso tek vlera e të jashtëzakonshmes. Dizajni këndor i Toyota-s C-HR shpreh dinamikë, derisa fuqia e theksuar dhe aftësitë e dallueshme përbëjnë himnin e kësaj veture që nuk bën kompromis. Gëzojuni avanturave të jetës me Toyota-n e re C-HR.

Rruga është e jotja

Me formë të jashtme të skulpturuar, këndore, Toyota C-HR ka një siluetë të pagabueshme. Qëndrimi i gjerë dhe stilizimi progresiv i japin një frymë dinamike, ndërsa dekoret përfundimtare tërheqin shikimet, duke i dhënë Toyota C-HR një qëndrim krejtësisht jo-konvencionale

 • Lëreni të zakonshmen prapa

  Në një botë normash, dallohu, me dizajnin dinamik këndor të Toyota-s C-HR; performancë e agjilitet të fuqishëm. Kjo kategori e terrenorëve urbanë i përgjigjet gjitha pyetjeve të qytetit.

 • Gëzoju momentit

  Ju keni sy për dizajn, e vesh për muzikë, e mu për këtë, Toyota e re C-HR është dizajnuar për të kënaqur shqisat tuaja. Me ulëse që përqafojnë secilën vijë tuajën, motivet e forta të diamantit që i shtojnë ndjenjën premium, por edhe me sistemin e zërimit JBL që ju mundëson ta merrni festën me vete kudo që shkoni; ky është terrenor që është dizajnuar për kënaqësi.

 • Rruga është e jotja

  Përvoja e Hibridit në nivel tjetër ka ardhë. Me fuqi të menjëhershme, përshpejtim që përgjigjet dhe efikasitet të shkëlqyeshëm, ky është Hibrid që tejkalon traditën. Vetura që kërkon të vozitet, Toyota C-HR është makinë terreni urbane që mbretëron në çdo rrugë, e këtë e bën edhe me stil.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.