Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

C-HR C-LUB - MPV 5 dyer (LWB)

  • Përhimtë e hirit me kulm të zi (2NB) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kaltër e ujit me kulm të zi (2NH) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Rrëke metalike me kulm të zi (2NK) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Metalike me kulm të zi (2TA) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E hirtë qiellore me kulm të zi (2TH) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Celestite Grey with Metal Stream roof (2TJ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • perlë e bardhë me kulm të zi (2NA) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe flakë me kulm të zi (2TB) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
28,800 €
Kombinuar (l/100km)
6.9 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
155 g/km

Sfido normën

në një botë plot norma - dallohu, prish normalen, beso tek vlera e të jashtëzakonshmes. Dizajni këndor i Toyota-s C-HR shpreh dinamikë, derisa fuqia e theksuar dhe aftësitë e dallueshme përbëjnë himnin e kësaj veture që nuk bën kompromis. Gëzojuni avanturave të jetës me Toyota-n e re C-HR.

Rruga është e jotja

Me formë të jashtme të skulpturuar, këndore, Toyota C-HR ka një siluetë të pagabueshme. Qëndrimi i gjerë dhe stilizimi progresiv i japin një frymë dinamike, ndërsa dekoret përfundimtare tërheqin shikimet, duke i dhënë Toyota C-HR një qëndrim krejtësisht jo-konvencionale

 • Lëreni të zakonshmen prapa

  Në një botë normash, dallohu, me dizajnin dinamik këndor të Toyota-s C-HR; performancë e agjilitet të fuqishëm. Kjo kategori e terrenorëve urbanë i përgjigjet gjitha pyetjeve të qytetit.

 • Gëzoju momentit

  Ju keni sy për dizajn, e vesh për muzikë, e mu për këtë, Toyota e re C-HR është dizajnuar për të kënaqur shqisat tuaja. Me ulëse që përqafojnë secilën vijë tuajën, motivet e forta të diamantit që i shtojnë ndjenjën premium, por edhe me sistemin e zërimit JBL që ju mundëson ta merrni festën me vete kudo që shkoni; ky është terrenor që është dizajnuar për kënaqësi.

 • Rruga është e jotja

  Përvoja e Hibridit në nivel tjetër ka ardhë. Me fuqi të menjëhershme, përshpejtim që përgjigjet dhe efikasitet të shkëlqyeshëm, ky është Hibrid që tejkalon traditën. Vetura që kërkon të vozitet, Toyota C-HR është makinë terreni urbane që mbretëron në çdo rrugë, e këtë e bën edhe me stil.