1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Corolla Hatchback Sol
Veçoritë dhe specifikimet

Hatchback 5 Doors

Corolla Hatchback - Sol - Hatchback 5 Doors
Pure White (040)

Motor

1.2L Turbo 12PT (116 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE
Corolla Hatchback - Sol - Hatchback 5 Doors

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2640 mm
 • Gjatësia (mm)
  4370 mm
 • Gjerësia (mm)
  1790 mm
 • Lartësia (mm)
  1460 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1530 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1530 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  6.9 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  155 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  50 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 am
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  195 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Corolla-HB - Sol - Hatchback 5 Doors
 • 2640
 • 4370
 • 1530
 • 1790
 • 1530
 • 1790
 • 1460

 • Corolla-HB - Sol - Hatchback 5 Doors
 • Corolla-HB - Sol - Hatchback 5 Doors
 • Corolla-HB - Sol - Hatchback 5 Doors

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=881ef498-b467-4895-8074-cbc4340ccc81&carId=01c8d131-2536-40d5-a60f-e24b9961ed84&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=881ef498-b467-4895-8074-cbc4340ccc81&carId=01c8d131-2536-40d5-a60f-e24b9961ed84&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.