1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Hatchback EXECUTIVE hibrid
Veçoritë dhe specifikimet

Hatchback 5 dyer

Corolla Hatchback - EXECUTIVE hibrid - Hatchback 5 dyer
Puro e bardhë (040)

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

Corolla Hatchback - EXECUTIVE hibrid - Hatchback 5 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Lartësia (mm)
  1460 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1530 mm
 • Gjerësia (mm)
  1790 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2640 mm
 • Gjatësia (mm)
  4370 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1530 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  4.9 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  112 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  43 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AM
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Tepihë dyshemeje për vozitësin dhe pasagjerin
 • Tepihë dyshemeje për pjesën e pasme
Interieri
 • Navigacioni Toyota Touch 2 with Go
 • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
 • Sistemi Bluetooth® pa prekje
 • Transmetim digjital i zërit (DAB)
 • 6 altoparlantë
 • Ekran 8'' multi-media
 • Shërbimet e lidhura MyT
 • Konektori USB
 • Njohje e zërit
 • USB porte
Pamja e jashtme
 • Ndihmësi i thjeshtë Inteligjent i Parkimit me frenim automatik
 • Kamera për pamje të pasme
 • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve
 • Alarmi i daljes nga shiriti me kontroll të drejtimit
 • Ndihmësi për shenja rruge
 • Drita të larta automatike adaptuese
 • Sistemi i Dritave të larta adaptuese
 • Kontroll adaptues vozitjeje me spektër të plotë
 • Kontroll inteligjent adaptues vozitjeje
 • Kufizues i rregullueshëm i shpejtësisë (ASL)
 • Sinjali i dritave frenuese emergjent (EBS)
 • Sistemi i frenimit anti-bllokim (ABS) me shpërndarje elektronike të fuqisë së frenimit (EBD)
 • llamba e ndalimit e sipërme (LED)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Veturës (VSC)
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
 • Llamba të përparme LED me shumë lartësi
 • Nivelizim automatik i fenerëve të përparmë
 • Pastrues të llambave të përparme
 • Dritat konstante të ditës (LED)
 • Fenerë të përparmë për mjegull (LED)
 • Monitori i këndit të vdekur (BSM)
 • Sinjali i kthimit integruar në pasqyrat e dyerve
 • Imobilizues
 • Kontrolli ndihmës në ngjitje (HAC)
 • Alarmi për vëmendjen e vozitësit
 • Ndihmësi për gjurmim shiriti
 • Alarmi për lëvizje tërthore prapa (RCTA)
 • Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • 7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)
 • Ndërprerësi i jastëkut mbrojtës tek pasagjeri përpara
 • Alarmuesi për rripin e sigurisë për ulësen e përparme
 • Pajime zgjatuese me rregullim për rripin e sigurisë së vozitësit
 • Pajime zgjatuese me rregullim për rripin e sigurisë së pasagjerit
 • Para-tensionuesit dhe kufizuesit e forcës
 • Jastëkë koke aktivë për vozitësin dhe pasagjerin
 • Fiksimi i ulëseve ISOFIX
 • Sinjalizuesi i rripit të sigurisë për ulëset e pasme
 • Mbështetëse koke të pasme (3)
 • Jastëkë koke të rregullueshëm prapa
Pamja e jashtme
 • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
 • Grilla e përparme e poshtme e zezë metalike
 • Mbështjellës saten-krom në grilën e përparme të poshtme
 • Grila e poshtme me rrjet të dendur, e përparme
 • Parakolp i pasmë me ngjyrën e shasisë
 • Shpërndarësi i ajrit i Zi Piano
 • Spoiler i pasmë me ngjyrën e shasisë
 • Pasqyra dyersh me ngjyrë shasie
 • Dorezat e dyerve me ngjyrë të shasisë
 • Korniza të kromuara dritaresh
 • Xhami i privatësisë në dritaret e pasme
 • Dizajni i shtyllës qendrore i zi Piano
 • Antena "bisht peshkaqeni" me ngjyrë shasie
 • Standard width rocker panel
Interieri
 • Teksturë e butë në prekje në panelin e sipërm
 • Tegela në panelin e përparmë të sipërm
 • Insertimi satin-krom në panelin e odometrit
 • Tegela në panelin e përparmë të poshtëm
 • Ndriçim ambiental me të kaltërt të hapur në tabaka të zbuluar
 • Mbështjellës saten-krom në panelin e odometrit
 • Insertimi satin-krom në timonin drejtues
 • Mbështjellës saten-krom në ekranin multimedia
 • Ventilatorë të ajrit të qendrës, të zinj
 • Insertimi satin-krom në ventilatorët e qendrës
 • Insertimi satin-krom në ventilatorët e pasmë
 • Dorëza e levës së marsheve e lëkurës
 • Mbështjellës saten-krom në konzolën e levës së marsheve
 • Fren dore elektronik
 • Mbështetëse me lëkurë të rrejshme
 • Konzolë e levës së marsheve e zezë Piano
 • Ndriçim ambiental me të kaltërt të hapur mbi mbajtëset e gotave përpara
 • Mbështetëse në dyer të përparme me lëkurë të rrejshme
 • Dorëza ndihmëse të dyerve të përparme të zeza të vezullueshme
 • Insertimi satin-krom në dorezat ndihmëse të dyerve të përparme
 • Dorëza të brendshme të dyerve saten-krom
 • Mbështetëse duarsh e pasme
 • Ndërprerës elektrikë të dritareve me mbështjellës saten-krom
 • Ndriçim ambiental me të kaltërt të hapur në dyert e përparme
Pamja e jashtme
 • Fellge aliazh dyngjyrëshe hirtë dhe sipërfaqe e lëmuar 18'' (10 cepa dyshe)
 • Pakoja e veglave për riparimin e gomës
Pamja e jashtme
 • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
 • Drita të përparme 'Më ndiq'
 • Sensori i muzgut
 • Sensori i shiut
 • Dritaret e dyerve me rregullim elektrik
 • Pasqyra dyersh me palosje automatike
 • Pasqyra dyersh me nxemje
 • Kyçja e dyerve nga largësia
 • Hapje elektrike e kulmit
 • Mbrojtja kundër bllokimit për kulmin panoramik
 • Tendë elektrike për kulmin panoramik
 • Kulmi panoramik
 • Boot door release with handle
Interieri
 • Kondicioner ajri automatik me zonim të dyfishtë
 • Ndezja me buton
 • Timon drejtues me shtrirje anësore
 • Timon drejtues manual teleskop
 • Drejtimi hidraulik elektrik (EPS)
 • Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë me nxemje
 • Retrovizor elektro-kromatik
 • Ekrani i kamerës për pamje të pasme
 • Ekrani për kamerën e pasme në ekranin e radios
 • Filtri i ajrit me polen
 • Filtri për ajër të pastër
 • Tubat ventilues të pasme
 • Mbështetëse qendrore e duarve, rrëshqitëse
 • Mbështetëse dore e zezë në kutinë qendrore konzolë
 • Ulëse të përparme sportive
 • Ulësja e vozitësit me lartësi manualisht të rregullueshme
 • Ulësja e pasagjerit me lartësi manualisht të rregullueshme
 • Mbështetje lumbale me rregullim elektrik në ulësen e vozitësit
 • Mbështetëse duarsh në dyer të pasme
 • Ulëse të pasme të rendit të 2-të me përkulje përpara
 • Ngrohje tek shputat për pasagjerët e pasmë
 • Funksioni One Touch për hapjen dhe mbylljen totale në dritaret elektrike
 • Mbrojtja kundër bllokimit për dritaret elektrike
 • Kyçja elektrike e dritares së pasagjerit
 • Filtri UV në dritaret e vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Helikë ajri në dritaren e pasme
 • Shtresë e reduktimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • De-akullues për fshesat e përparme
 • Paralajmërimi për nivelin e lëngut të xhamave
 • De-mjegulluesi për dritare të pasme
 • Rregullimi i periudhave në fshesa të xhamave
 • Llamba personale për vozitësin dhe pasagjerin (poça)
 • Llamba e hapësirës qendrore (tip poçi)
 • Llamba e bagazhit (poç)
 • Sistem i ndriçuar i hyrjes
 • Llamba e ballikut të diellit për vozitësin
 • Llamba e ballikut të diellit për pasagjerin
 • Pasqyra në ballikun e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Prizë elektrike e përparme 12V
 • Mbushës pa tela për telefona mobilë
 • Kyçja elektrike e dyerve
 • Kyçja e dyerve për siguri të fëmijëve
 • Paralajmërimi përkujtues për çelësin
 • Ekran me ngjyra për informata TFT
 • Ekran me ngjyra për informata TFT me efekt 3D
 • Ekran 7'' për informata
 • Pamja Head Up (në xham)
 • Butonat e zërit në timon
 • Ndërprerësi ECO për kondicionimin e ajrit
 • Ndërprerësit e ekranit të informatave në timon
 • Ndërprerësi i telefonit në timonin drejtues
 • Ndërprerësi për njohjen e zërit në timonin drejtues
 • Ndërprerësi i Kontrollit adaptues të vozitjes në timon
 • Ndërprerësi i Alarmit të Daljes nga Shiriti në timon drejtues
 • Ndërprerësi i Kufizuesit të rregullueshëm të shpejtësisë (ASL) në timon
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi kokën e vozitësit
 • Dorezë ndihmëse e pasme mbi kokë
Pamja e jashtme
 • Amortizatorë të përparmë me traversë Macpherson
 • Amortizatorë të pasmë me pirun të dyfishtë
 • Body-coloured front spoiler
 • Front spoiler
Interieri
 • Kutia qendrore konzolë
 • Kapaku mbi kutinë e konzolës së qendrës
 • Kroskoti me një raft
 • Llamba e kroskotit
 • Hapja e ngadalshme e kroskotit
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepat në dyer të pasme
 • Mbajtëse shishesh e përparme
 • Mbajtëse shishesh e pasme
 • Mbajtëse gotash e përparme
 • Mbajtëse gotash e pasme
 • Çengela për pallto për pasagjerin e pasëm (2)
 • Xhepa në shpinë të karrigeve të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Sirtari për dokumente
 • Panel i pozicionuar poshtë në bagazh
 • Çengela për qeset e mallrave

 • 2640
 • 4370
 • 1530
 • 1790
 • 1530
 • 1790
 • 1460
 • Numri i dyerve 5
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2640 mm
 • Gjatësia (mm) 4370 mm
 • Gjerësia (mm) 1790 mm
 • Lartësia (mm) 1460 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1530 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1530 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Fellge aliazh dyngjyrëshe hirtë dhe sipërfaqe e lëmuar 18'' (10 cepa dyshe)
Fellge aliazh dyngjyrëshe hirtë dhe sipërfaqe e lëmuar 18'' (10 cepa dyshe)
Pakoja e veglave për riparimin e gomës
Pakoja e veglave për riparimin e gomës

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=881ef498-b467-4895-8074-cbc4340ccc81&carId=489b3ead-36ab-42a9-b87b-0ec47c96256f&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=881ef498-b467-4895-8074-cbc4340ccc81&carId=489b3ead-36ab-42a9-b87b-0ec47c96256f&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.