1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Hatchback GR-SPORT
Veçoritë dhe specifikimet

Hatchback 5 Doors

Corolla Hatchback - GR-SPORT - Hatchback 5 Doors
Pure White/Night Sky Black (2NR)

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

Corolla Hatchback - GR-SPORT - Hatchback 5 Doors

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Lartësia (mm)
  1460 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1530 mm
 • Gjerësia (mm)
  1790 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2640 mm
 • Gjatësia (mm)
  4380 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1530 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  112 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  43 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AP
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale

Corolla-HB - GR-SPORT - Hatchback 5 Doors
 • 2640
 • 4380
 • 1530
 • 1790
 • 1530
 • 1790
 • 1460

  • Numri i ulëseve 5 ulëseve

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=881ef498-b467-4895-8074-cbc4340ccc81&carId=747decf6-ad72-463c-8d03-5f9e3f9f8e51&carColourId=4e838b72-be67-48fd-a72d-4bdd08b62b3a

  Read timed out

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=881ef498-b467-4895-8074-cbc4340ccc81&carId=747decf6-ad72-463c-8d03-5f9e3f9f8e51&carColourId=4e838b72-be67-48fd-a72d-4bdd08b62b3a

  Read timed out

  Sistemet e sigurisë

  NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

  JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

  TEKNOLOGJI E AVANCUAR

  ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

  As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

  VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

  Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

  SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

  Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.